Gravtex, SIA

Aprašymai

Latgales novada amatniecības meistaru prasmju pārņēmējs, turpinātājs un attīstītājs pielietojot jaunākās kokapstrādes tehnoloģijas. Uzņēmuma mērķis paplašināt pakalpojumu un produktu klāstu vides dizaina, eksterjera un interjera priekšmetu izgatavošanā.

Izgatavojam un ražojam:

  • modernus un praktiskus koka žoga paneļus, kuri var tikt pielāgoti atbilstoši katra klienta vēlmēm un vajadzībām – klients var izvēlēties gan standarta žogu risinājumus, gan žogus ar ornamentāliem 3D dizaina rakstiem.
  • unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus, fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.

Gravtex ražošanas tehnoloģija izceļas ar patstāvīgu inovāciju ieviešanu, nepārtrauktu ražošanas procesu kvalitātes uzraudzību un profesionālu komandu. Ražosanā izmantojam augsti kvalitatīvas saplākšņa plāksnes un kokmateriālus.

Gravtex piedāvātie koka izstrādājumi ir lieliski dizaina risinājumi privātmājām, sabiedriskām telpām, kafejnīcām, restorāniem. Ideāls risinājums ēku fasādes apdarē, iekštelpu interjerā, griestu apdarē, nojumēs un terasēs, žogiem un nožogojumiem, radiatoru, mēbeļu, balkonu un lodžiju apdarē.

Mēs, Gravtex meistari, bez kautrēšanās varam teikt, ka savus klientus lutinām ar visneiedomājamākajiem dizaina šedevriem. To funkcionalitāte veiksmīgi iet roku rokā ar estētisko pievilcību.

Ar saviem izstrādājumiem mēs esam atšķirīgi ne tikai Latvijā, bet arī visā pasaulē. Tie ir oriģināli produkti, kurus piedāvājam saviem klientiem.”

Uzņēmuma darbības princips – domāt savādāk, dažādot un pilnveidot apkārtējo vidi!

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 24537
    Parodytas paieškos rezultatuose : 1088766
    Viola Stils, salonas
    Viola Stils, salonas"Viola-Stils" yra viena didžiausių inovatyvių besiūlių megztinių gamintojų Baltijos regione, įsikūrusi Latvijoje. Įmonė didžiuojasi daugiau nei trisdešimties metų patirtimi gaminant megztinius, naudodama aukštos kokybės itališkus siūlus, įskaitant kašmyrą, šilką ir smulkią merino vilną.
    Mīļmājiņa, poilsio namai
    Mīļmājiņa, poilsio namaiSweetesthome sukurtas tam, kad žavėtumėtės kaimo žavesiu, būdami arti miesto. Tai vieta, kur galite pailsėti toli nuo namų, bet jaustis kaip namie, patogiai praleisti savaitgalius ir šventes, bei turėti galimybę atgauti energiją, rasti naujų idėjų, troškimų ir jėgų būti, veikti ir kurti.
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Skaistkrasti, pirtis
    Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
    Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
    Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
    Juku dzirnavas, poilsio kompleksas
    Juku dzirnavas, poilsio kompleksasJuku Dzirnavas – tai gražus 85 hektarų plotas ramios gamtos su įvairiomis pramogomis ir gausiu nakvynės pasirinkimu poroms, šeimoms ir grupėms.
    ESELO, centrinis sandėlis
    ESELO, centrinis sandėlisSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
    Jaunzemi, apžvalgos ūkis
    Jaunzemi, apžvalgos ūkisLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
    Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatika
    Laba sēta, SIA, vartai, tvoros, automatikaКачественные услуги по изготовлению заборов, ворот, калиток. Производсво бетонных изделий, укладка брусчатки, нестандартные решения
    Rīgas Logi, durys ir langai
    Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma