Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Skaistkrasti, pirtis

Skaistkrasti, pirtis

Skaistkrasti, Tīnūžu pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5012
(+371) 29545545
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Svečių namai Skaistkrasti yra Tinuzi. Sauna ir nemokamas belaidis internetas.

Svečiai turi visiškai įrengtą virtuvėlę, kur galės paruošti patiekalus. Kai kuriuose numeriuose yra plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD grotuvai.

Viešbutyje yra kepsninė.

Netoli viešbučio svečiai gali pasivaikščioti arkliu ir žvejoti.

Ryga yra už 40 km, o Jūrmala - 60 km nuo "Skaistkrasti". Artimiausias oro uostas yra Rygos tarptautinis oro uostas, už 49 km nuo apgyvendinimo.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSvečių namai Detaliau   Banketų salės Detaliau   Stalų serviravimas Detaliau   Pirtys, Saunos DetaliauPoilsis gamtoje Detaliau   Vietos iškyloms Detaliau   Tinklinio aikštelės Detaliau   Mini zoologijos sodas DetaliauŽaidimų aikštelės Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 47563
Parodytas paieškos rezultatuose : 351527


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooPoilsio vieta yra 3 km nuo Kekavos centro, ramioje ir gražioje vietoje, šalia Kekavinės upės.
Miolans, SIA, metāla durvju ražotne
Miolans, SIA, metāla durvju ražotneMiolans, SEIFAI atsparūs ugniai, ŠARVUOTI seifai, seifai su laiko užlaikymu. Metalinės DURYS - gamyba, montavimas, aptarnavimas.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
SB Siltumtehnika, parduotuvė
SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
Arco Color Latvija, SIA
Arco Color Latvija, SIAArco Color Latvija piedāvā pulverkrāsošanas pakalpojumu tērauda, alumīnija un citu metālu detaļām. Mūsu klienti darbojas celtniecības, jumta pārklājumu, ventilācijas sistēmu, logu un durvju ražošanā, kā arī dažādu interjera dizaina elementu izgatavošanas jomā.
Embūtes muiža, svečių namai
Embūtes muiža, svečių namaiNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Puduri, poilsio kompleksas
Puduri, poilsio kompleksasPatalpos banketams, vestuvėms, konferencijoms ir kitoms šventėms. Pirtis. Jaukūs nameliai nakvynei. Vieta sportinių renginių organizavimui.
SAKA - S, baldai
SAKA - S, baldaiBaldų gamyba, projektavimas ir pastatymas pagal individualius užsakymus. Praktiški, patvarūs, paprasti ir madingi, ekskliuzyviniai, ekologiški baldai.
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Visi banneri