Viola Stils, salonas

Aprašymai

„Viola-Stils“ yra viena didžiausių inovatyvių be siūlių megztų drabužių gamintojų Baltijos regione, įsikūrusi Latvijoje. Įmonė turi daugiau nei trisdešimties metų patirtį mezginių gamyboje, naudodama aukštos kokybės itališkus siūlus, tokius kaip kašmyras, šilkas ir plona merino vilna.

Įmonės buveinės adresas: Pasta iela 49, Jēkabpils, Jēkabpils novads.

Pagrindinės veiklos sritys: modernių moteriškų, vyriškų ir vaikiškų megztinių, Latvijos be siūlių mezginių, drabužių gamyba.

Gamybos patalpose įdiegtos pažangios technologinės priemonės, naudojant inovatyvias technologijas, užtikrinančias efektyvią ir tikslią gamybą. Įmonė nuolat investuoja į gamybos plėtrą, siekdama išlaikyti ir pagerinti savo konkurencingumą rinkoje, siūlydama inovacijas technologijų srityje.

Ypač verta paminėti, kad įmonė turi naujausias STOLL mezgimo mašinas, aprūpintas naujausiomis programavimo ir mezgimo technologijomis, o tai daro įmonę inovatyvia gamintoja. Tai suteikia lankstumo, todėl įmonė gali prisitaikyti prie įvairių stilių ir mados tendencijų, siūlydama aukštos kokybės ir įvairius megztus gaminius.

„Viola-Stils“ naudoja kompiuterizuotas valdymo ir stebėjimo sistemas, optimizuojančias mezgimo mašinų darbą ir užtikrinančias aukštą efektyvumą. Tai leidžia įmonei greitai reaguoti į rinkos poreikius, siūlydama klientams naujausias mados tendencijas ir individualius dizaino variantus.

Be to, technologiniai sprendimai apima automatizavimą ir skaitmenines inovacijas visame gamybos procese, nuo medžiagų paruošimo iki gatavo produkto. Tai ne tik pagerina gamybos efektyvumą, bet ir sumažina klaidų tikimybę bei užtikrina nuolatinę kokybės kontrolę.

Pastatas suprojektuotas atsižvelgiant į įvairius gamybos poreikius, įskaitant siūlų ir gatavos produkcijos saugojimą. Įmonė taip pat diegia aplinkai nekenksmingas technologijas.

„Viola-Stils“ ir toliau stiprina savo pozicijas kaip inovatyvi ir aukštos kokybės mezginių gamintoja, dirbdama su entuziazmu ir atsidavimu. Įmonė didžiuojasi savo meistriškumu ir bendradarbiavimu su klientais tiek Latvijoje, tiek tarptautiniu mastu.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 8077
    Parodytas paieškos rezultatuose : 40888
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
    Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsDiplomuotas meistras H. Jākobsons kviečia nemokamai aplankyti gintaro dirbtuves ir susipažinti su gintaro apdirbimo procesais.
    Granitops
    GranitopsGRANITOPS - atsparios polimerinės medžiagos dangų paviršiams. Suteikia paviršiui elegantišką granito išvaizdą, gero naudojimo ir priežiūros savybes.
    Purgaiļi, svečių namai
    Purgaiļi, svečių namaiSvečių namai Purgaile. Miegamieji, maistas, pirtis, patalpos iškilmėms, konferencijoms ir seminarams, sporto aikštelė, galima maudytis, vietos piknikams ir palapinėms.
    Zilver, vīna darītava
    Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
    Restorer, SIA
    Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
    Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
    Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
    Ances Dizains, piešimas ant medžiagos
    Ances Dizains, piešimas ant medžiagosPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
    Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis
    Madona Cafe Hotel Rudzons , viešbutis2007 metais, namų virtuvė Rudzons perėjo į naują prekės ženklą Madona Cafe Hotel Rudzons - Penki kambariai, 16 miegamųjų, svečių salė - erdvūs, šviesūs kambariai. Kviečiame į Madona!
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaNešiojamos pirtys – statinės, vonios. Valčių nuoma kelionei Abavoje, plaukiojimas Kuržemėje, valčių nuoma Kandavoje, transportas su vairuotoju nuo plaukimo pabaigos taško iki vietos, kur pradėjote kelionę ir palikote transporto priemonę. SUP lentų nuoma. Sodo žaidimai.
    Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranas
    Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranasAZERBAIDŽANO restorane Jūsų laukia skanus maistas, romantiška Rytų atmosfera ir, žinoma, puikūs azerbaidžanietiški ritmai. Siūlome daugiau nei 120 puikių azerbaidžanietiško skonio patiekalų, bei stalo serviravimą pagal Jūsų pageidavimus ir šventę!
    Visi banneri
    Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedis