(nozares, pakalpojumi)
Mega Star, šaldymo įranga
Mega Star, šaldymo įrangaSIA "MEGA STAR" yra specializuota Latvijos įmonė, kurios veikla orientuota į sudėtingų užduočių įgyvendinimą montuojant pramonines ir komercines šaldymo bei kondicionavimo sistemas.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramikė Dace Grinberga dirba su spalvotų akmenų masėmis, moliu ir porcelianu. Modernus daiktų interjeras. Paprastos ažūrinės formos su kitokia faktūra.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frezavimo ir lazerinio graviravimo įmonė Preiliuose. Mes siūlome platų paslaugų spektrą: dizaino kūrimas, frezavimas, graviravimas ir tolesnis apdorojimas. Gaminame įvairius medinius gaminius: lentas, pakabas, dėžutes, žvakides, laikrodžius, dekoratyvines plokštes, medalių laikiklius, sezonines ir vestuvines medines dekoracijas ir kt. Apdorojamos medžiagos: fanera, mediena - pušis, eglė, ąžuolas, uosis, MDF, putplasčio PVC lakštai, plastikas, organinis stiklas, monopolinis karbonatas, putplastis.
Azarkrosti, svečių namai
Azarkrosti, svečių namaiAzarkrosti yra ant vaizdingo Adamovas ežero kranto. Svečių namai - pirtis. Pirmame aukšte yra pokylių salė su židiniu 30 žmonių.
Kombucha, restoranas
Kombucha, restoranasMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
Kļava
KļavaViena iš naujausių Klavas apraiškų yra bendradarbiavimas su žinomu vokiečių medinių durų gamintoju - firma LEBO, kuri perka Latvijoje pagamintus tiksliai obliuotus ruošinius durų rėmų gamybai.
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvė
Rozā sapnis, karnavalo ir vakarinių suknelių nuoma, internetinė parduotuvėRožinė svajonė. Karnavalinės ir vakarinės suknelės, nuoma ir aksesuarai.
Zanzibāra, kempingai
Zanzibāra, kempingaiKempings Zanzibāra atrodas pavisam netālu no Rīgas - tikai 20 minūšu brauciena attālumā skaistā vietā Daugavas-Misas kanāla malā
Dental Art, stomatologija
Dental Art, stomatologijaOdontologijos klinika Dental Art siūlo įvairias dantų procedūras: gydymas, protezavimas, implantai, higiena.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsObjektas turistams - vieninteliai požeminiai ežerai Latvijoje.
Visi banneri
Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedis