Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Latvijas koks, asociācija

Skaistkalnes iela 1, Rīga, Latvija
(+371) 67228374
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiVisuomeninės organizacijos, Fondai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6428
Parodytas paieškos rezultatuose : 31716
Žiūrėti kataloge : Visuomeninės organizacijos, Fondai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Zelts.lv, juvelyrinių dirbinių salonas
Zelts.lv, juvelyrinių dirbinių salonasAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Lantus, kaimo namas
Lantus, kaimo namasLantus, viekiemis Vidzemėje. Jaukūs numeriai, salės su židiniais, stalų dengimas, sporto aikštelės, tvenkinys, miškas, medinis kubilas su krosnele
Stieress, kempingai
Stieress, kempingaiKempingas Stieress siūlo keturviečius ir dviviečius numerius, palapinių vietas. Kempinge galima suvalgyti sočius pietus kavinėje. Įrengtas dušas ir tualetai , 400 m - jūra.
RIKON AC, Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriai
RIKON AC, Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriaiĮmonė RIKON. Panasonic. Šilto oro pūtėjų ir kondicionierių pristatymas, montavimas, garantijos ir aptarnavimas po garantijos pabaigos. Didmeninė prekyba.
Kristus Karaļa kalns, kalnas
Kristus Karaļa kalns, kalnasAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Kompānija Avotiņi, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomisStatybinių medžiagų pardavimas, stogų ir sienų gamyba, gamyba iš plonasluoksnio plieno. Daugiau nei 2000 pavadinimų, kurie yra pagaminti iš aukštos kokybės žaliavų, naudojant pažangiausias technologijas. Progresyvios stogų technologijos.
Ezernieki, svečių namai
Ezernieki, svečių namaiEzernieki - vieta, kurioje galėsite pailsėti ne tik draugų kompanijoje, bet ir mažame šeimos rate, galimybė apgyvendinti nuo 20 iki 60 žmonių grupes.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsSvečių namai Taurini, jaukūs kambariai, sauna, SPA vonia. Aktyvus poilsis: tenisas, krepšinis, tinklinis, batutas vaikams, biliardas.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Visi banneri