Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontas

VEIPRO, SIA, svarstyklės ir svarstyklių remontas

Zāļu iela 4, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 24987787
Juridinis pavadinimas : VEIPRO, SIA
Registracijos numeris : 40203107841
Juridinis adresas : Lubānas iela 123 - 45, Rīga, LV-1021
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Mūsų tikslas – sukurti eksportuojančius produktus, kurie rastų individualius sprendimus klientų poreikiams ir sustiprintų kliento bei mūsų įmonių pozicijas Latvijos ir pasaulio rinkose.

Užsiimame automatinių ir neautomatinių elektroninių svarstyklių ir svėrimo sistemų gamyba, prekyba ir aptarnavimu. Bendradarbiaudami su pasaulyje pirmaujančiais svarstyklių ir svarstyklių komponentų gamintojais, tiekiame aukštos kokybės produktus ir paslaugas visoms verslo sritims.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSvarstyklės    Prekyba svoriais    Svarstyklių remontas    Svėrimo svarstyklių patikra    Svarstyklių kalibravimas    Nestandartinių svarstyklių gamyba ir montavimasNestandartinių svarstyklių gamyba ir montavimas Svėrimo sistemos, skirtos integruoti į įrangą    Svarstyklės priekiniams krautuvams    Svarstyklės šakiniam krautuvui    Automobilių ir ratinių krautuvų svarstyklės    Svarstyklės teleskopiniams krautuvams    Svarstyklės ekskavatoriams Svėrimo automatikos sprendimai Birių krovinių svėrimas    Konvejerinės svarstyklės Svėrimo komponentai Automobilinės svarstyklės Svarstyklės bunkeriams ir tankams Svarstyklės pieno aušintuvui
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4719
Parodytas paieškos rezultatuose : 13125


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Raganas ķēķis, užeiga
Raganas ķēķis, užeiga"Raganas ķēķis" - tik patys geriausi produktai. Nepamirškite išbandyti mūsų vyno užeigą.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Līcīši, apžvalgos ūkis
Līcīši, apžvalgos ūkisSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Mare, viešbutis
Mare, viešbutisSvečių namai Marė, 500 metrų nuo jūros, patalpos seminarams, konferencijoms, sauna, kambarys su židiniu, TV, internetas, pasiplaukiojimas valtimis, dažasvydis, lauko golfas, jodinėjimas, ekskursijos, gido paslaugos.
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomis
Rīgas Būvserviss, prekyba statybinėmis medžiagomisRĪGAS BŪVSERVISS siūlo palankiausiomis sąlygomis įsigyti įvairias statybines medžiagas - stogams, fasadams, pamatams, vidaus ir lauko apdailai, termoizoliacijai ir kitiems, taip pat langus, duris, santechniką ir mobilius namukus.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere yra rankdarbių meistrė, su didžiuliu pasisekimu eksponuojanti savo darbus keliose Latvijos bibliotekose. „Lolita“ kolekcijoje yra 250 megztų ir nertų kaktusų, taip pat įvairių šedevrų. Laisvalaikiu mėgaudamiesi rankdarbių kolekcija, parodos savininkė siūlo gurkšnoti šiltą arbatą ir aromatingą kavą jaukioje poilsio zonoje. Visus „Cactus Home“ produktus galima įsigyti.
Līgatnes Zemturi, svečių namai
Līgatnes Zemturi, svečių namaiLīgatnes Zemturi, Namai - kempingai skirti 3-4 asmenims. Vietos palapinėms. Pokylių salė su židiniu name iš akmens riedulių. Žvejyba tvenkiniuose, bebrų gyvenimo stebėjimas.
Pētes, gerinimo darbai, apželdinimas
Pētes, gerinimo darbai, apželdinimasSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Visi banneri