Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Elīna Sila Art

Elīna Sila Art

Sondari, Miegūze, Laidzes pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3280
(+371) 28651251
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai

Kūdikis per visą persirengimo laikotarpį sunaudoja apie 5000 vienkartinių sauskelnių, kurios iš viso gali kainuoti apie 1500 Eur. Pasirinkus medžiagines sauskelnes, jų kaina būtų apie 250-500 EUR visam keitimo laikotarpiui, priklausomai nuo pasirinktos sistemos. Be to, medžiaginės sauskelnės gali būti naudojamos pakartotinai, sumažinant išlaidas ir atliekas. Medžiaginės sauskelnės taip pat gali būti parduodamos arba naudojamos kitiems vaikams, įskaitant brolius ir seseris bei giminaičius. Be to, medžiaginiai vystyklai yra geresni aplinkai ir kūdikiui, jie atrodo ir jaučiasi patogiai. Nepamirškite, kad vienkartinių vystyklų atliekų gali užtekti daugiau nei 400 metų, tačiau su medžiaginėmis sauskelnėmis to galite išvengti.

Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPrekės vaikams Detaliau   Prekės kūdikiams    Baby Bella (Medžiaginės sauskelnės) Detaliau   Baby Bella (Sauskelnės) DetaliauSiuvinėjimas, siuvinėjimo paslaugos Detaliau   Mašininis siuvinėjimas Detaliau   Firminių ligotipų siuvinėjimas Detaliau   Rankšluoščių siuvinėjimas Detaliau   Drabužių siuvinėjimas Detaliau   Rankdarbiai, siuvinėjimas Detaliau   Individualizuotas siuvinėjimas Detaliau   Kepurėlių siuvinėjimas Detaliau   Maišelių siuvinėjimas DetaliauSuvenyrai, dovanos Detaliau   Vestuvių dovanos DetaliauSiuvimas, siuvimo paslaugos    Kalėdinės dovanos DetaliauNėščioms ir jaunoms mamoms    Menstruaciniai apatiniai Detaliau   Daugkartinio naudojimo liemenėlės įklotai Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4484
Parodytas paieškos rezultatuose : 32825


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
DEVI, šildymo technika
DEVI, šildymo technikaDEVI - vienintelė elektros pramonės išteklių įmonė, kuri gamina ir tobulina kompleksines sistemas elektrinio šildymo kabelių ir termostatų.
Valteri, svečių namai
Valteri, svečių namaiSvečių namai «Валтери» - tai puiki vieta pailsėti su visa šeima, taip pat draugų ar kolegų kompanijoje.
DUNENSE, odiniai aksesuarai
DUNENSE, odiniai aksesuaraiRoku darbs, pasūtījumi pēc klientu vēlmēm, iespēja iestrādāt logotipu. Grāmatas ādas vākos, ādas piezīmju bloknoti, ādas somas, ādas vāki restorānu ēdienkartēm, dažādi citi ādas izstrādājumi.
Sīpoli, svečių namai
Sīpoli, svečių namaiSvečių namai Sīpoli yra 1km nuo jūros. Gražus sodas, pirtis, svečių namai, pokylių salė, vietos iškylai.
Kempings Sīļi, kempingai
Kempings Sīļi, kempingaiKeturviečiai nameliai, pirtis, vietos palapinėms ir piknikas ant pačio jūros kranto. Jūros skardis, Jurkalne 5 km. Paplūdimio tinklinio, krepšinio ir futbolo aikštelės.
Riekstkalni, medelynas
Riekstkalni, medelynasSpecializuotas riešutmedžių medelynas „RIEKSTKALNI“ siūlo šalčiui atsparius riešutmedžių sodinukus iš Kanados, tinkamus Latvijos klimatui. Mūsų sodinukai išauginti iš geriausių Kanados veislių motininių medžių sėklų, todėl daigai geriau prisitaiko prie Latvijos klimato, dirvožemio ir šviesos režimo.
Baltijas durvis
Baltijas durvisMetalinės durys. Langai. Durys. Plastikiniai langai. Ugniai atsparios durys. Vidaus durys. Pastatymas. Montavimas.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
For Rest, svečių namai
For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
Visi banneri