Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Magma, SIA

Magma, SIA

Katrīnas dambis 18a, Rīga, Latvija, LV-1045
(+371) 67790700 - ofiss
(+371) 26338842 - ofiss
(+371) 27803855 - e-veikals
(+371) 67790712 - salons
(+371) 67790714
Pirmadienis10:00 - 19:00
Antradienis10:00 - 19:00
Trečiadienis10:00 - 19:00
Ketvirtadienis10:00 - 19:00
Penktadienis10:00 - 19:00
Šeštadienis -
Sekmadienis -
Juridinis pavadinimas : Magma, SIA
Registracijos numeris : 40003284410
Juridinis adresas : Katrīnas dambis 18a, Rīga, LV-1045
 
VisiPasiūlymaiGalerijaVideoŽemėlapis
Aprašymai
SIA "Magma" - santechnikos prekyba ir gamyba. Įkurta 1996 m. Vasario 23 d. Tai 100% Latvijos įmonė, išaugusi iš mažo šeimos verslo į stabilią, saugią, dinamišką santechnikos gamybos ir prekybos įmonę Latvijoje. Gamina lanksčias pavaras ir maišytuvus su prekės ženklu MAGMA. Bendrovės tikslas yra parduoti geriausius maišytuvus. Bendrovė klientams teikia maksimalų įmanomą paslaugų paketą, pradedant konsultacijomis ir baigiant jų įgyvendinimu prekyboje.
Galerija
Video
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSantechnika Detaliau   Vandens maišytuvai Detaliau   Bidė maišytuvai Detaliau   Dušo maišytuvai Detaliau   Įmontuojami vonios maišytuvai Detaliau   Kriauklės maišytuvai Detaliau   Maišytuvai Detaliau   Maišytuvai su jutikliu    Maišytuvai su termostatu    Maišytuvai virtuvei    Sieniniai maišytuvai    Maišytuvai su jutikliu    Vandens dozatoriai    Vandens maišytuvų rinkiniai    Vonios maišytuvai    Virtuvės maišytuvai    Keraminiai unitazai Detaliau   Kriauklės Detaliau   Virtuvės kriauklės Detaliau   Dušo kabinos Detaliau   Vonios Detaliau   Masažinės dušo kabinos    Garo kabinos    Lanksčios ir nelanksčios santechnikos pavaros DetaliauBaldai vonios kambariui Detaliau   Vonios kambario priedai Detaliau   Rankšluoščių džiovintuvai Apšildymo įranga Vandens tiekimas ir kanalozacija    Išorinis ir vidaus tinklai Pagaminta Latvijoje Santechnikos gamyba Detaliau
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 16845
Parodytas paieškos rezultatuose : 238536


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIATulityökorttiTyöturvallisuuskorttiCertifikat för heta arbeten Occupational Safety CardHot work certificate
Švinkates, svečių namai
Švinkates, svečių namaiSvečių namai Švinkates, siūlo poilsio salę su židiniu, virtuve, miegamaisiais ir pirtį. Prie namų yra gražus tvenkinys, kuriame taip pat galima žvejoti.
Kampas, baldai
Kampas, baldaiKampas. Kiekvienas asmuo nori turėti patogius, natūralius ir tvirtus baldus. Siūlome baldus iš ąžuolo.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Garauši, poilsio bazė
Garauši, poilsio bazėAplink patį Lobe ežerą. 15 skirtingų valčių žvejybai, žvejybos licencijos,vietos palapinėms ir laužams, nakvynė kaimo sodyboje..
Hutor Group
Hutor GroupPoilsio kompleksas "Gulbji" su visais patogumai ir rusiška pirtimi ant vaizdingo Rušonas ežero kranto. Jūsų paslaugoms - kateris ir valtys, ungurių,lydekų,karšių, karpių žvejyba.
Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksas
 Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksasSporto centras Sejas valsčiuje. Rankinio, mini futbolo, krepšinio ir tinklinio standartinio dydžio sporto aikštelių salė.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
BriedīšKrogs, užeiga
BriedīšKrogs, užeigaĢimenes restorāns Jūrmalā. Dienas piedāvājumi. Telpas banketiem un bērnu ballītēm.
Visi banneri