UAB Tvora, vartai, tvoros, automatika

Aprašymai
UAB Tvora - tai siauros specializacijos įmonė, parduodanti visų tipų tvoras ir susijusias prekes. Todėl klientas gali tikėtis plataus produkcijos asortimento ir profesionalių specialistų konsultacijos. Mes esame oficialus atstovai daugelio Europos gamintojų Baltijos šalyse. Modulinės tvoros – naujų tvorų era Visos modulinės tvoros pasižymi nepaprastu ilgaamžiškumu, universalumu, estetiškumu, gausia spalvinės paletės įvairove. Šios tvoros, vartai ir varteliai gaminami iš unikalių „ALUZINC“ štakėtlenčių-profilių – dėl savo išskirtinių antikorozinių savybių štakietlentės yra daug pranašesnės už paprastai cinkuotus profilius. Jų atsparumas korozijai yra net 12 kartų didesnis nei cinkuotų profilių. Plastikas prieš medį Kam pirkti medinę tvorą, jei yra plastikinis analogas! Plastikinių tvorų kaina yra itin patraukli, jų nereikia dažyti – jos yra pagamintos iš gryno karštai štampuoto 100% PVC. Plastikinėms tvoroms nereikia jokios tradicinės priežiūros, jos ilgaamžiškumas leidžia Jums pamiršti kasmetinį dažymą, puvimą, cheminį apdirbimą, rūdijimą bei kitas su medinėmis tvoromis susijusias problemas. Tvorų surenkami pamatai Tai novatoriŠkas būdas greitai, pigiai ir tvirtai pastatyti tvorą, naudojant tik sujungimo elementus. Naudojant tvoros surenkamus pamatus/vejos bordiūrą išvengiama didelių betonavimo bei kitų daug darbo reikalaujančių darbų. Gaunant universalią estetinę betoninę konstrukciją, Jūs taupote ne tik laiką, bet ir pinigus. Dirbtinė gyvatvorė Tai naujas ir palyginus pigus būdas visada turėti žalią ir estetiškai atrodančią gyvatvorę. Į tvorą iš metalinio tinklo su rombo formos skylutėmis vertikaliai pratęsiami dirbtiniai augalai. Puiki išvaizda žiemą-vasarą ir apsauga nuo kaimynų akies! Granito akmens grindinis Granito akmens grindinis - tai Jūsų namų vizitinė kortelė. Net nedidelis kiekis natūralių akmenų atgaivins nuobodų ir pilką betoninio grindinio vaizdą priešais Jūsų namą. Granitinės trinkelės - tai patvari ir puošni medžiaga. Jas galima naudoti kaip atskiros kompozicijos elementus arba kartu su betoniniais gaminiais. Granito trinkelėmis išklotas įvažiavimas į kiemą ne tik suteiks prestižinę išvaizdą Jūsų namui, bet ir tarnaus kaip ilgaamžė ir praktiška danga.
Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 70189
    Parodytas paieškos rezultatuose : 556075
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAParduotuvės svetainėje galite rasti baldus ir aksesuarus iš geriausių Skandinavijos, Vokietijos, Italijos, Lenkijos ir kitų gamintojų. Visi gaminiai prieš pristatant klientams yra kruopščiai tikrinami pagal gamintojo kokybės ir saugos standartus. Visi produktai yra sertifikuoti pagal Europos Sąjungos reglamentus.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvSiūlome greitą ir kokybišką kasečių pildymo paslaugą ir platų naujų kasečių asortimentą visiems populiariausiems spausdintuvų gamintojams su pristatymu visoje Latvijoje už prieinamas kainas. Susisiekite su mumis šiandien, kad sužinotumėte daugiau!
    Viola Stils, salonas
    Viola Stils, salonas"Viola-Stils" yra viena didžiausių inovatyvių besiūlių megztinių gamintojų Baltijos regione, įsikūrusi Latvijoje. Įmonė didžiuojasi daugiau nei trisdešimties metų patirtimi gaminant megztinius, naudodama aukštos kokybės itališkus siūlus, įskaitant kašmyrą, šilką ir smulkią merino vilną.
    Mālpils muiža, viešbutis
    Mālpils muiža, viešbutisMālpils dvaras siūlo įvairaus dydžio sales konferencijoms, seminarams ir banketams, vestuvių šventes ar puikias šokių sales, cigarų kambarį su didele terasa, restorano salę, medžiotojų salę ir žiemos sodą.
    Gardens, SIA
    Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
    Pūdnīku skūla, keramika
    Pūdnīku skūla, keramikaKeramika. Senovės keramikos technologija, kur išmintis, kukli elegancija ir praktiškumas yra aukšto meistriškumo pagrindas.
    Laimes ligzda, poilsio kompleksas
    Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
    Reness R, baldai
    Reness R, baldaiReness R. Mes gaminame ir realizuojame individualius baldų projektus, konsultuojame pildant patalpų interjerą. Dizainas, funkcionalumas, kokybė!
    Aiva plus, statybos ir remonto darbai
    Aiva plus, statybos ir remonto darbaiAiva plus. Statybos ir remonto darbai, fasadų apšiltinimas. Lauko ir vidaus darbai. Prekyba statybinėmis medžiagomis.
    Eco Dowel, SIA
    Eco Dowel, SIAPagrindinės įmonės veiklos kryptys – nuotekų biologinio valymo įrenginių projektavimas, tiekimas ir montavimas, medinių pavėsinių ir sodo namelių tiekimas ir įrengimas, inžinerinių komunikacijų statyba.
    Visi banneri
    Poilsis prie jūrostode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma