Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Mālpils muiža, viešbutis

Mālpils muiža, viešbutis

Pils iela 6, Mālpils, Mālpils pagasts, Siguldas novads, Latvija, LV-2152
(+371) 26666600
(+371) 67102555
(+371) 67102556
Juridinis pavadinimas : Kultūrvēsturiskā mantojuma aizsardzības un attīstības biedrība, Biedrība
Registracijos numeris : 40008091101
Juridinis adresas : Krišjāņa Barona iela 11 - 47, Rīga, LV-1050
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Malpilio dvaras yra puikus XIX a. Klasikinės architektūros pavyzdys, apimantis didelį baroko stiliaus parką, vaizdingą kraštovaizdį ir tvenkinį su putojančiu fontanu ir vandens lelijomis.

„Mālpils Manor“ yra prabangios klasės dizaino viešbutis ir vienas geriausių restoranų Latvijoje. Jo prabangios salės ir salonai puikiai tinka vestuvėms, ypatingoms šventėms, seminarams ir banketams rengti.

Tiems, kurie vertina išskirtinį skonį ir aukštos kokybės Malpilio dvaras yra geriausias pasirinkimas mėgautis lėtu poilsiu ir aplinkinėmis meno bei istorinėmis vertybėmis. Tai puiki vieta mėgautis gražiomis akimirkomis.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiViešbučiai    Svečių namai Restoranai Konferencijų ir seminarų salės Vietovės vestuvėms Banketų salės
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 49122
Parodytas paieškos rezultatuose : 708147


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSiuvimo cechas ZARUMI. Siuvimas, siuvinėjimas, taisymas. Logotipų ir vėliavų siuvinėjimai. Darbo drabužiai, prijuostės.
Bramaņi, iškilmių namai
Bramaņi, iškilmių namaiSvečių namai, pirtis, puiki vieta pobūviams iki 30 žmonių. Apgyvendinimas, aktyvus poilsis. Atostogos kaime.
Porto Resort, viešbutis
 Porto Resort, viešbutisPORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.
Thread solutions, SIA
Thread solutions, SIASiūlome aukščiausios kokybės COATS siuvimo siūlus rūbams, krepšiams, batams, baldams, sporto inventoriui, palapinėms, tentams, jachtoms, filtrams, techniniam siuvimui, maišelių siuvimui, audimui. Siūlome siūlus aukštai temperatūrai.
Baižas, medelynas
Baižas, medelynasBaižas daigynas. Daugiamečiai augalai, žolės, sodinukai kapams, akmens sodai, vasaros gėlės, sodinukai balkonams. 700 rūšių ir veislių daugiamečiai augalai.
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Ārijas stādaudzētava, medelynas
Ārijas stādaudzētava, medelynasĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksas
 Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksasSporto centras Sejas valsčiuje. Rankinio, mini futbolo, krepšinio ir tinklinio standartinio dydžio sporto aikštelių salė.
Visi banneri