Līcīši, apžvalgos ūkis

Aprašymai

SIA Līcīši Ltd. Dibināta 1992. gadā. Viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. No 2005. gada bioloģiskās piena produktu pārstrādes uzņēmums. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!

 

Saimniecība „Līcīši” atrodas ļoti skaistā vietā - Misas upes un mežu ielokā, tādēļ ciemos tiek gaidītas gan tūristu grupas, gan ģimenes, kuras vēlas jauki pavadīt brīvdienu. Jums būs iespēja apskatīt 100 kaziņas un āzīšus (un ne tikai!), kā arī kazu piena pārstrādes cehu. Būs iespēja pagaršot kazas pienu un sierus. 

 

„Līcīšos” ir iespējams noīrēt pirtiņu tieši Misas upes krastā. Paredzēta līdz 20 personām, bez guļvietām, vasarā var būvēt teltis un veikt izbraucienus ar laivām.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 47498
    Parodytas paieškos rezultatuose : 941623
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAParduotuvės svetainėje galite rasti baldus ir aksesuarus iš geriausių Skandinavijos, Vokietijos, Italijos, Lenkijos ir kitų gamintojų. Visi gaminiai prieš pristatant klientams yra kruopščiai tikrinami pagal gamintojo kokybės ir saugos standartus. Visi produktai yra sertifikuoti pagal Europos Sąjungos reglamentus.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvSiūlome greitą ir kokybišką kasečių pildymo paslaugą ir platų naujų kasečių asortimentą visiems populiariausiems spausdintuvų gamintojams su pristatymu visoje Latvijoje už prieinamas kainas. Susisiekite su mumis šiandien, kad sužinotumėte daugiau!
    Viola Stils, salonas
    Viola Stils, salonas"Viola-Stils" yra viena didžiausių inovatyvių besiūlių megztinių gamintojų Baltijos regione, įsikūrusi Latvijoje. Įmonė didžiuojasi daugiau nei trisdešimties metų patirtimi gaminant megztinius, naudodama aukštos kokybės itališkus siūlus, įskaitant kašmyrą, šilką ir smulkią merino vilną.
    Sers, karnavalinių kostiumų nuoma
    Sers, karnavalinių kostiumų nuomaPlačiam pasirinkimui siūlome karnavalinius kostiumus vaikams ir suaugusiems (apdarai, kostiumai, kaukės, atributai kostiumams, perukai).
    Jena motors, SIA, poilsio ūkis
    Jena motors, SIA, poilsio ūkisKeturačių, motorolerių, motociklų, vandens motociklų ir sniego motociklų nuoma ir pardavimas. Sporto įrangos nuoma.
    Upmaļi, iškilmių namai
    Upmaļi, iškilmių namaiPatalpos šventėms ir seminarams, pirtis su baseinu ir židiniu. Stalų serviravimas ir gyva muzika. Poilsis gamtoje ant Ligatne upės kranto.
    Līgatne, Reabilitacijos centras
    Līgatne, Reabilitacijos centrasR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
    ESELO, centrinis sandėlis
    ESELO, centrinis sandėlisSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
    DEVI, šildymo technika
    DEVI, šildymo technikaDEVI - vienintelė elektros pramonės išteklių įmonė, kuri gamina ir tobulina kompleksines sistemas elektrinio šildymo kabelių ir termostatų.
    SEDIA IK, auditoriju krēsli
    SEDIA IK, auditoriju krēsliGamina krėslus teatro, koncertų ir kino salėms, auditorijoms, konferencijų salėms, minkštus baldus, baldus mokykloms, sporto halėms ir stadionams.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma