SEDIA IK, auditoriju krēsli

Aprašymai

UAB „ JS BALTIC“ – įmonė, gaminanti visuomeninės paskirties baldus, interjero bei eksterjero elementus. Įmonės sukaupta patirtis leidžia pateikti novatoriškus sprendimus projektavimo, gamybos ir dizaino srityje. Įmonė teikia ne tik standartinius, bet ir individualius sprendimus,todėl siūlo įvairiapuse patirtimi remtą platų kokybiškos produkcijos asortimentą. Profesionalus UAB „JS BALTIC“ kolektyvas įsipareigoja visas paslaugas atlikti laiku ir kokybiškai. Strateginis bendrovės tikslas yra kokybiškas kliento poreikių atitikimas ir siekdama šių tikslų UAB “JS Baltic” įdiegė integruotą vadybos sistemą, atitinkančią ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 ir OHSAS 18001:2007 standartų reikalavimus. Mes ne tik kokybiškai aptarnaujame klientą, bet ir užtikriname bendrovės veiklos procesų stebėseną bei nuolatinį jų tobulinimą. Visi įmonės darbuotojai yra savo srities specialistai vertinantys komandinį darbą ir besilaikantys aukštų standartų.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 50239
    Parodytas paieškos rezultatuose : 116132
    DEVI, šildymo technika
    DEVI, šildymo technikaDEVI - vienintelė elektros pramonės išteklių įmonė, kuri gamina ir tobulina kompleksines sistemas elektrinio šildymo kabelių ir termostatų.
    KUPRE, UAB
    KUPRE, UAB
    Ligas, svečių namai
    Ligas, svečių namaiSvečių namai "Līgas", mes pagalvojome apie jūsų patogumus. Galime priimti net iki 10 žmonių, ir taip pat siūlo nakvynę. Gaivus baseinas, garinė pirtis, puiki muzika, puikiai įrengta virtuvė - viskas Jūsų patogumui.
    Mobilā atpūta
    Mobilā atpūta
    Ezernieki, svečių namai
    Ezernieki, svečių namaiEzernieki - vieta, kurioje galėsite pailsėti ne tik draugų kompanijoje, bet ir mažame šeimos rate, galimybė apgyvendinti nuo 20 iki 60 žmonių grupes.
    EXI, baldai
    EXI, baldaiNaudoti baldai iš Vokietijos: Naudoti minkšti odiniai baldai, komodos, miegamojo rinkiniai. Naujų baldų katalogai. Pigiau nebūna!
    Inčukalna strops, svečių namai
    Inčukalna strops, svečių namaiMes siūlome galimybę pamiršti kasdienius rūpesčius ir atsipalaiduoti šventėje. Pirtis su sūkurine vonia, patalpos seminarams ir šventėms, jaukūs kambariai nakvynei.
    Otafs, stikliniai darbai
    Otafs, stikliniai darbaiOtafs. Galimybė užsakyti tokią mokyklinę lentą, kuri reikalinga konkrečiai klasės patalpai (pagal išmatavimus ir dizainą). Kėdės pianistams. Rankų darbas.
    Vienkiemis, poilsio kompleksas
    Vienkiemis, poilsio kompleksasSodyba Vienkiemis, Akmenos upės lygumoje, 10 km iki Palangos. Nakvynė poilsio nameliuose, apartamentuose, dviviečiuose numeriuose ar senoje klėtyje.
    Vestiena***, viešbutis
    Vestiena***, viešbutisSvečių namai, kavinė, patalpos seminarams bei pirtis. Žvejyba aplinkiniuose ežeruose ir grybų rinkimas. Netoliese yra Latvijos pasididžiavimas - Gaizinkalnis (311 m), ten šalia - Bākūžkalns (268 m).
    Visi banneri
    Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedis