(nozares, pakalpojumi)
Mega Star, šaldymo įranga
Mega Star, šaldymo įrangaSIA "MEGA STAR" yra specializuota Latvijos įmonė, kurios veikla orientuota į sudėtingų užduočių įgyvendinimą montuojant pramonines ir komercines šaldymo bei kondicionavimo sistemas.
EXI, baldai
EXI, baldaiNaudoti baldai iš Vokietijos: Naudoti minkšti odiniai baldai, komodos, miegamojo rinkiniai. Naujų baldų katalogai. Pigiau nebūna!
Ūdensdzirnavas, svečių namai
Ūdensdzirnavas, svečių namaiPoilsio centras vėl atstatyto malūno patalpose. Salė iškilmėms. Sauna su baseinu, liukso apartamentai su sūkurine vonia ir židiniu. Patogus apgyvendinimas.
Vilar Hotel, viešbutis
Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
Escape.lv rooms, kvesti, pabėgimo kambarys
Escape.lv rooms, kvesti, pabėgimo kambarysAtraskite savo intelekto ribas. Escape yra interaktyvus ir intuityvus realaus gyvenimo žaidimas, reikalaujantis jūsų dėmesio, sugebėjimo rasti sprendimus ir komandinio darbo įgūdžių neįprastose situacijose. Paslapčių išsprendimui ir įkalčių leidimui nemokamai 2–6 dalyvių komandai skirta 60 minučių. Rezervacija turi būti atlikta prieš 24 valandas.
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frezavimo ir lazerinio graviravimo įmonė Preiliuose. Mes siūlome platų paslaugų spektrą: dizaino kūrimas, frezavimas, graviravimas ir tolesnis apdorojimas. Gaminame įvairius medinius gaminius: lentas, pakabas, dėžutes, žvakides, laikrodžius, dekoratyvines plokštes, medalių laikiklius, sezonines ir vestuvines medines dekoracijas ir kt. Apdorojamos medžiagos: fanera, mediena - pušis, eglė, ąžuolas, uosis, MDF, putplasčio PVC lakštai, plastikas, organinis stiklas, monopolinis karbonatas, putplastis.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSŪkis užsiima grūdų auginimu, šaltalankių uogų auginimu, plėtoja turizmo industriją. Ūkio vizija – dirbti tvariai, harmonijoje su gamta ir dalintis ja su bendražmogiais – būti čia ir dabar, prisiliesti prie žemės, klausytis gamtos garsų, atsikvėpti, jausti vėją.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Gungas, svečių namai
Gungas, svečių namaiGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Restorer, SIA
Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
Visi banneri
Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedis