Eģīši, ZS

Aprašymai

Ūkininkystė užsiima grūdų auginimu, smilčių aviečių auginimu ir plėtoja turizmo sektorių. Ūkininkystės vizija yra dirbti darniai su gamta ir dalintis ja su kitais - būti čia ir dabar, paliesti žemę, išgirsti gamtos garsus, įkvėpti gryno oro, pajusti vėją. Gamtos grožis smilčių sodo apylinkėse, kur vasarą čiulba upelis ir cypso paukšteliai, o žiemą sniegas žiba saulės spinduliuose, kuriant idilišką ramiam poilsiui, kur randamas pusiausvyros ir harmonijos. Latvijos gamta yra stebuklingai graži pavasarį, kai sultys sprūsta iš žemės, vasarą, kai oras kūpina karščiu, rudenį, kai grūdai ir smilčių uogos subręsta, ir žiemą, kai sniegas šoka kaip deimantas. Ūkininkystė bus atvira visiems, kad mūsų svečiai galėtų mėgautis mūsų ūkininkystės grožiu.

Šiuolaikiniame pasaulyje neįsivaizduojama be judėjimo, judėjimo ir gyvenimo įvairovės, tai reiškia nenusirišimą nuo vieno konkrečio gyvenamosios vietos. Internetas, ryšiai, televizija visada yra su mumis, ir mes galime atsakyti į svarbius darbo ir kasdienius klausimus iš bet kur. Ūkininkystės apgyvendinimo pasiūlyme bus jauki medinė namelio konstrukcija su palėpė, židiniu, hidromasažo baseinu ir terasa.

Tikslinė auditorija yra šeimos su vaikais iš miesto, dviese poilsiui, nuotolinio darbo specialistai, keliautojai ir draugų grupės. Žmonės išeina iš miesto, kad mėgautųsi gamta, eitų pasivaikščioti, žygiuoti, apžiūrėtų miesto ir gamtos objektus. Patogiose poilsio namelių vietose galima praleisti naktį ir kitą dieną vėl tęsti Latvijos pažinimą. Sekant pasaulio tendencijoms, latviai taip pat nori būti nepriklausomi nuo konkrečios vietos, todėl namelis bus nuomojamas ilgam laikui, jei klientas to pageidauja. Vieta yra privalumu klusioje kaimo teritorijoje, randasi Latvijos viduryje ir pasiekiama iki poilsio namelių per asfaltuotą kelią. Smilčių namelis yra 113 km nuo Rygos, 25 km nuo istorinės ir vaizdingos Kokneses, 11 km nuo Vecbebru istorinių dvarų vietų.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 5038
    Parodytas paieškos rezultatuose : 39026
    Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
    Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"Atsipalaidavimas ir sveikatos centras "Imantas" siūlo reabilitaciją ir atsipalaiduoti prie vieno iš gražiausių ir žaliųjų vietų Latvijoje - Jurkalnes kietas blefas Pajūrio Kuršo. Gražios gamtos aplinka atsipalaiduoti ir turėti gydomųjų galių pats.
    Daugavas muzejs
    Daugavas muzejsDaugavas muzejs piedāvā, ekskursijas skolēniem, kāzu ekskursijas, dažādas pedagoģiski izzinošas nodarbības gan skolēniem gan pirmsskolas vecuma bērniem. Muzejs atrodas Doles muižas jaunajā kungu mājā. Muižas parkā iespējams rīkot saviesīgus pasākumus.
    Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"
    Modra Bērziņa pieminekļu darbnīca, SIA "Akmens Raksti"Akmenskaldys Modris Bērziņš siūlo židinių elementus, meno dirbinius - skulptūras. Gamina paminklus iš granito, bortelius. Dizaino elementai sodui.
    Garāža, baras - restoranas
    Garāža, baras - restoranasBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
    Rancho Randevu, poilsio kompleksas
    Rancho Randevu, poilsio kompleksas„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
    Ezernieki, svečių namai
    Ezernieki, svečių namaiViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
    Mauriņi, svečių namai
    Mauriņi, svečių namaiSvečių namai Mauriņi įsikūrę Allazhi valsčiuje, maždaug šešių kilometrų atstumu nuo Siguldos. Maurini yra dviejų aukštų pastatas, su individualiai įrengtais kambariais, sale su židiniu, baseinu, sauna ir erdvia sale šventėms. Seminarų organizatoriai.
    Dūšeļu kempings laivas
    Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
    Skaistkrasti, pirtis
    Skaistkrasti, pirtisSvečių namai Tinuzi. Nemokamas WiFi. Pirtis ir kubilas. Kai kuriuose numeriuose yra visiškai įrengtos virtuvėlės, plokščiaekraniai televizoriai su palydovine televizija ir DVD. Jojimo žirgai ir žūklės.
    Hotel Tigra, viešbutis
    Hotel Tigra, viešbutisViešbutis Hotel Tigra jūsų lauks ant Cesis ribos, kad Jums pasiūlytų pailsėti po darbo dienos. Specialiu metu galėsite mėgautis poilsio centru, kuriame yra pirtis, pokylių salė.
    Visi banneri
    Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedis