Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping

Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping

Kadiķi, Vītiņu pagasts, Dobeles novads, Latvija, LV-3721
(+371) 26593118
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

TIPI VILLAGE arba vigvamų kaimas – rami, natūrali ir vaizdinga vieta toli nuo miesto triukšmo ir šurmulio. Rami vieta prie šventųjų Kėvelės šaltinių ir Kėvelės kaimo, šalia tvenkinio ir miško. Netoliese yra 3 pilys - Vecauces pilis, Jaunauces pilis ir Lielauce pilis, taip pat vyninė. „Tipi Village“ yra puiki vieta keliaujantiems pavieniui, poroms ir šeimoms, norintiems atsipalaiduoti ir sugrįžti į Motiną gamtą.

Mes siūlome jaukią atmosferą su viskuo, ko reikia įkvepiančioms, atpalaiduojančioms, atsipalaidavimo stiliaus atostogoms. Siūlome Natural SPA – vonias ir dušus po žvaigždėmis su šiltu vandeniu ir Tipi pirtį – guodžiančią, sveiką ir ypatingą patirtį.

Džiaugiamės galėdami parodyti jums kaimo gyvenimo būdą!

Ateikite ir mėgaukitės paprastu gyvenimu gražioje ir tvarioje kaimo vietovėje!

Glamping yra orientuotas į pojūčius ir nuotykius! Jei esate gamtos mylėtojas ir norite mėgautis nauja nakties patirtimi, ši vieta skirta jums!

TIPI VILLAGE siūlo galimybę pernakvoti mūsų didelėse Tipi palapinėse ir mėgautis dviejų tipų atmosfera:

  • Laukinė gėlė - patogumai su lova, interjero daiktais, terasa, gultais ir hamakais.
  • Gamtos balsas – autentiška Tipi palapinės atmosfera, kurią papildo laužas, pievų gėlės, boho stiliaus dekoracijos.

Jei esate klasikinio poilsio mėgėjas, siūlome dviejų asmenų poilsio namelį „Kadiki“ šalia tvenkinio.

Jei pas mus lankotės didesnėje draugų kompanijoje, visas Tipi kaimas yra jūsų žinioje!

Patiekiame sveikus pusryčius, paruoštus su meile iš vietinių produktų. Pusryčius patiekiame Jūsų pasirinktoje vietoje – terasoje arba pievoje.

  • Tipi palapinė Laukinė gėlė - 85 eur *
  • Tipi palapinė Gamtos Balsas - 60 eur*
  • Kempingas Kadiki - 60 eur *
  • Galimos papildomos vietos Tipi palapinėje Gamtos balso ir kempingo namelis Kadiki - 15 eur/asm
  • Galima užsisakyti pusryčius, 7 eur/asm
  • Leidžiama apsistoti su augintiniu - 10 eur.

* 1 nakvynė 2 asmenims

Jūsų patogumui ir laisvalaikiui:

  • plaukimo zona
  • pikniko stalas, grilis, laužavietė, wc
  • šaudymas iš lanko, miško takas, žygiai pėsčiomis
  • SUP lentos
  • laukinė vonia
  • kubilas su aeromasažu
  • pop-up piknikai, pietūs miške, nuotykiai lauke
  • palapinių aikštelės
  • Tipi pirtis
  • lauko dušas
  • Muziejus

Unikali vieta lauko renginiams

TIPI VILLAGE - Jūsų kūrybinės kultūros ir meno erdvė gamtoje. Sveikiname renginių organizatorius mūsų tylos ir ramybės uoste! Didelis plotas jums su Tipi palapinėmis atmosferos centre. Tipi kaimo atmosfera tinka meno plenerams, saulėlydžio koncertams, rekolekcijoms, jogos ir meditacijos dienos stovykloms bei kitai kūrybinei veiklai, tiek privatiems ir įmonių renginiams, tiek viešiems apskrities renginiams kaime.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiGlamping vietos Detaliau   Nakvynė tipi tipo palapinėse    Dviaukščiai nameliai SUP lentų nuoma, nuoma Kurenami kubilai Renginių inventoriaus nuoma Paviljonų, stogelių, tentų, palapinių nuoma    Palapinių nuoma    Tipi palapinių nuoma Mobilios šildomos kubilo nuoma Stalų nuoma Kurenami kubilai Aktyvus poilsis Nuotykis gamtoje Stovyklavietės Poilsis gamtoje Vieta renginių organizavimui Vietovės vestuvėms
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5259
Parodytas paieškos rezultatuose : 84995


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Unce, svečių namai
Unce, svečių namaiSvečių namai Valmieroje. Jaukūs kambariai su visais patogumais.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere yra rankdarbių meistrė, su didžiuliu pasisekimu eksponuojanti savo darbus keliose Latvijos bibliotekose. „Lolita“ kolekcijoje yra 250 megztų ir nertų kaktusų, taip pat įvairių šedevrų. Laisvalaikiu mėgaudamiesi rankdarbių kolekcija, parodos savininkė siūlo gurkšnoti šiltą arbatą ir aromatingą kavą jaukioje poilsio zonoje. Visus „Cactus Home“ produktus galima įsigyti.
Liedags, svečių namai
Liedags, svečių namaiSvečių namai yra ant Liepoja-Ventspilis plento. Svečių namai Liedags siūlo 16 įrengtų kambarių, užkandinė baras, patalpos konferencijoms ir renginiams, pirtį su baseinu.
Aivars-K, akmens apdirbimas
Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
Arkadia, spa viešbutis
Arkadia, spa viešbutisHotel-Spa Arkadia. Viešbutis, dvi saunos, baseinas, baras, restoranas, naktinis klubas, biliardas, maisto ir gėrimų prekyba...
Park Hotel Kekava, viešbutis
Park Hotel Kekava, viešbutisViešbutis, patalpos konferencijoms ir seminarams, sauna, baras, stalų serviravimas įvairiems renginiams.
Melturi, viešbutis
Melturi, viešbutisGražioje vietoje, netoli upės Amatas Jūsų paslaugoms viešbutis "Melturi. Geras privažiavimas, automobilių stovėjimo aikštelė. Jaukūs vieno ir dviejų vietų kambariai, pirtis, baseinas, salė su židiniu, konferencijų salė.
Dridži, poilsio ir sporto kompleksas
Dridži, poilsio ir sporto kompleksasPoilsio kompleksas "Dridži" su džiaugsmu laukia visų kaimo turizmo ir poilsio megėjų, siūlydami puikias gyvenimo sąlygas jaukiuose nameliuose. Svečių namai didesniam žmonių kiekiui,iš kurių atsiveria vaizdingas peizažas į pačio gyliausio Latvijos ežero Dridži krantus.
Dižāpas, kempingai
Dižāpas, kempingaiPoilsis prie ežero USMAS, penkiavietis namelis, čigoniška pirtis, vietos palapinėms, piknikams, valčių nuoma.
Visi banneri