Lumag Machinery Baltic

Aprašymai

Oficialūs LUMAG GmbH atstovai Baltijos šalyse

Jau daugiau nei 10 metų savo klientams siūlome kokybišką, galingą, profesionalią malkų ruošimo, statybos ir apželdinimo darbų įrangą, pagamintą pagal Lumag GmbH kokybės standartus.

Plačiame Lumag technikos ir įrangos asortimente rasite galingą ir kokybišką malkų ruošimo įrangą, malkų skaldykles, skirtas greitai ir kokybiškai paruošti didelius kuro kiekius, kurių našumas siekia iki 8 m³/val. tradicinės profesionalios hidraulinės medienos skaldymo mašinos su elektros varikliu, benzininiu varikliu arba traktoriaus GTV pavara.

Statybos pramonės profesionalai įvertins platų ir galingą Lumag tankintuvų asortimentą, siūlantį benzininių variklių ir akumuliatorių plaktuvus, kurių išcentrinė jėga siekia iki 16 kN, taip pat benzininius ir dyzelinius plaktuvus, kurių išcentrinė jėga siekia iki 38 kN.

Lumag sodo technikos asortimente rasite galingą šakų smulkinimo įrangą, profesionalius sniego valytuvus greitam didelio sniego kiekio valymui, taip pat motorinius karučius, arba „Mini savivarčius“ su vikšriniais vikšrais ir hidrauliniu krovinio išmetimu.

Galingoms mašinoms reikalingi galingi komponentai, todėl Lumag mašinos kuriamos ir gaminamos glaudžiai bendradarbiaujant su pirmaujančiais pramonės ekspertais, tokiais kaip Loncin Engines, Honda Engines, Parker Hydraulics US ir Hydro Gear.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 5299
    Parodytas paieškos rezultatuose : 40225
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
    Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
    Līga Reitere, Ventiņu zāļu sieva
    Līga Reitere, Ventiņu zāļu sievaVentiņu stāstniece un zāļu sieva. Zāļu sievas mācības - "Savvaļas aptieka", "Zaļās receptes", "Pirts rituāli" un "Vārda spēks".
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaNešiojamos pirtys – statinės, vonios. Valčių nuoma kelionei Abavoje, plaukiojimas Kuržemėje, valčių nuoma Kandavoje, transportas su vairuotoju nuo plaukimo pabaigos taško iki vietos, kur pradėjote kelionę ir palikote transporto priemonę. SUP lentų nuoma. Sodo žaidimai.
    SB Siltumtehnika, parduotuvė
    SB Siltumtehnika, parduotuvėMes specializuojamės mažmeninėje ir didmeninėje prekyba šildymo įranga ir santechnikos gaminiais, atsižvelgiant į individualų požiūrį į kiekvieną klientą. Bendrovės bendradarbiavimo partneriai yra statybos įmonės, įmonės ir atskiri klientai.
    Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikums
    Vidzemes tehnoloģiju un dizaina tehnikumsProfesionālās izglītības kompetences centrs Priekuļu tehnikums, ir viena no senākajām un pieredzes bagātākajām profesionālajām skolām Latvijā, kas jau kopš 1910. gada piedāvā augstas kvalitātes izglītību.
    Urakši, kaimo namas
    Urakši, kaimo namasBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
    Baižas, medelynas
    Baižas, medelynasBaižas daigynas. Daugiamečiai augalai, žolės, sodinukai kapams, akmens sodai, vasaros gėlės, sodinukai balkonams. 700 rūšių ir veislių daugiamečiai augalai.
    Bieriņi, kaimo namas
    Bieriņi, kaimo namasĮrengtas, senovinis namas su židiniu, sodu, vietomis palapinėms, medžioklės trofėjais, aikštelėmis sportui, komercinė žvejyba. Aplankykite fazanų veisyklą.
    Restorer, SIA
    Restorer, SIAIkonų ir paveikslų restauravimas. Senovinių ir šiuolaikinių dekoratyvinių paveikslų rėmelių atstatymas ir restauravimas. Paauksavimo atstatymas.
    Nabīte, kempingai
    Nabīte, kempingaiVaizdinga vieta, ant Lielā Naba ežero kranto, svečių namai, pirtis, 28 stovyklavietės. Vandens dviračių ir valčių nuoma, sporto ir vaikų žaidimų aikštelės. Lauko kavinė ir estrada..
    Visi banneri
    Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedis