Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Vāne, kaimas

Vāne, Vānes pagasts, Tukuma novads, Latvija
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKaimai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 3644
Parodytas paieškos rezultatuose : 3556
Žiūrėti kataloge : Kaimai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Otrā Elpa, labdarības veikals
Otrā Elpa, labdarības veikalsTai ne tik parduotuvė, kur galima rasti praktinių, originalių dalykų, bet ir socialinė platforma, kurioje rengiami koncertai, parodos ir aukcionai.
Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis
Ergoss, SIA, prekyba statybinėmis medžiagomis"Ergoss". Prekyba medienos plokštėmis - faniera, baldine faniera, OSB plokštėmis. Išpjovimas pagal užsakymą. Individualūs baldai. Sukurta klientų bazė.
ANVI AM, SIA, dirbtuvės
ANVI AM, SIA, dirbtuvėsANVI AM liaudies drabužių siuvimu užsiima nuo 1994 metų. Vaikų drabužiai iš lino, staltiesės, užuolaidos, pagalvės, supami krėslai, hamakai. Priimami individualūs užsakymai.
Iron Design, SIA
Iron Design, SIAKaltinio metalo gaminių privalumai – originalumas, unikalios formos, estetika ir neabejotinai ilgus metus tarsianti prabanga. Niekas kitas nepadarys jūsų namo, sodo, buto ar biuro taip originaliais ir prabangiais kaip kaltiniai metalo gaminiai.
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
Mārcienas muiža, spa viešbutis
Mārcienas muiža, spa viešbutisMārcienas muiža. SPA kompleksas, pirtys, nakvynė, banketų ir konferencijų salės, poilsis gamtoje.
Kalves, laisvalaikio namai
Kalves, laisvalaikio namaiNamas savaitgaliams ant Kalvenes ežero kranto.
Deko Dārzs
Deko DārzsNodrošinām visu darbu kompleksu, ieskaitot teritorijas attīrīšanu, gružu aizvešanu, vietas planēšanu, dārza apūdeņošanu, auglīgās augsnes ievešanu, zāliena ierīkošanu, stādījumu ierīkošanu.
Rubīni, apartamentai
Rubīni, apartamentai Rubini yra graži ir jauki vieta svečiams iš Ventspilio. Kambariai puikiai įrengti kaip atskiri 2-3 kambariai
Visi banneri