Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Dārziņi, žirgų aptvaras

Dārziņi, žirgų aptvaras

Darziņi, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija
(+371) 28815944
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Jāšana dot daudz labuma bērniem, un ne tikai. Piemēram, jātniekam uzlabojas stāja un stiprinās muguras, vēdera, kāju muskuļi.

Mazie bērni ļoti prēcīzi jūt pozitīvu enerģiju no četrkājainā drauga un spēj pareizi ‘’runāt’’ ar viņu.

Saskarsme ar dzīvniekiem ieaudzina bērniem atsaucību, labsirdību, saudzīgu uzturēšanos pret dabu, neitralizē agresiju.

Mēs izvēlamies pašus mierīgus zirgus un visu jāšanas laiku ar Jums būs instruktors.

Zirgu izjādes ne tikai dažādos Jūsu atpūtu, bet arī palīdzēs stiprināt organismu. Jāšana labi ietekmē veselību – nervu, elpošanas un gremošanas sistēmas.

Tieši tāpēc jāšana ar zirgiem ir tik populāra.

Pavisam maziem bērniem vai tiem, kuri grib iemācīties jāt ar zirgu patstāvīgi , ir piedāvājums izmēģināt pajāt slēgta laukumā.

15 minūtes maksā 5 Eur.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiIzjādes Detaliau   Jodinėjimas arkliais DetaliauArkliai Detaliau   Arklių veisimas, auginimas Еноты (Naminiai gyvūnėliai) Detaliau   Ožkos    Vištos Pasiūlymai vaikams    Vaikų renginiai Foto sesijas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 38335
Parodytas paieškos rezultatuose : 227799


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centras
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktyvaus turizmo centrasAktyvus ištisus metus! Ozolkalns siūlo laisvalaikio ir apgyvendinimo galimybes Gaujos nacionaliniame parke, netoli Cesių. Žiemą čia įrengtos slidinėjimo ir snieglenčių trasos, kurių ilgis siekia 500 metrų. Kalvoje įrengtas krėslinis keltuvas ir du inkariniai keltuvai, teikiamos įrangos nuomos ir instruktoriaus paslaugos.
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
Miedziņš, parduotuvė
Miedziņš, parduotuvėViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantiški salonai, kuriuose saugomos metalo meno skulptūros ir baldai, pagaminti iš automobilių ir motociklų dalių. Tai vieta, kur susijungia galerija, dizaino baldai ir paveikslai.
Indrāni, svečių namai
Indrāni, svečių namaiIndrāni atrodas Ogres upes krastmalā 40 minūšu braucienā no Rīgas un 10 km attālumā no Ogres centra. Viesu namā ir divas svinību zāles ar kamīnu līdz 50 personām, pirts, kubls, 16 guļvietas, koka nojume ar terasi Ogres upes krastā.
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs Riekstiņi
Jāņa Jaunsudrabiņa muzejs RiekstiņiPamatekspozīcija iepazīstina ar Jaunsudrabiņa dzīvi un daiļradi – te skatāmas viņa grāmatas, gleznas, fotogrāfijas, personīgās lietas(arī no Vācijas) u.c., bet 19.-20.gs.sākuma sadzīves priekšmeti, kas iegūti Neretas pagasta un tuvākās apkārtnes viensētās, dod ieskatu tā laika sadzīvei lauku sētā.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
Visi banneri