Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
 Porto Resort, viešbutis

Porto Resort, viešbutis

Medzābaki-2, Lilaste, Carnikavas pagasts, Ādažu novads, Latvija, LV-2163
(+371) 22722258 - viesnīcas recepcija
(+371) 22722258 - galdiņu rezervācija restorānā
(+371) 27489999 - pasākumu organizators
(+371) 27499998 - pasākumu organizators
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapisspa
Aprašymai

Kūrortviesnīca PORTO RESORT ir lieliska guļbūves viesnīca ar plašu teritoriju pašā Lilastes ezera krastā. Tā ir lieliska vieta atpūtai ar ģimeni un draugiem, svinībām un kāzām, kā arī biznesa darījumiem, tikšanām un semināru organizēšanai.

PORTO RESORT piedāvā brīnišķīgu restorānu un vasaras terasi ar skatu uz ezeru, mājīgus viesnīcas numuriņus, SPA procedūras, 14 labiekārtotas kotedžas, pludmali ar piknika un kempinga vietām, kā arī aizraujošas ūdens izklaides. Vasaras periodā viesnīcas teritorijā ir plašas iespējas izvietot kemperus un teltis.

Esiet laipni gaidīti PORTO RESORT!

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiViešbučiai Detaliau   Apgyvendinimas Detaliau   Banketų salės Detaliau   Konferencijų ir seminarų salės Detaliau   Restoranai Detaliau   Stalų serviravimas DetaliauPoilsio kompleksai Detaliau   Pirtys, Saunos Detaliau   SPA DetaliauIzbraukumu banketi DetaliauRenginių organizavimas Detaliau   Vietovės vestuvėms Detaliau   Vaikų šventės    Banketų aptarnavimas DetaliauKonferenču, semināru organizēšana Detaliau   Konferencijų ir seminarų salės DetaliauPoilsis gamtoje DetaliauŽaidimų aikštelės DetaliauSpecialūs pasiūlymai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 98227
Parodytas paieškos rezultatuose : 1306243


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Osteria, kavinė
Osteria, kavinėEsame kavinė Aizputėje. Darbo dienomis siūlome karštą patiekalą pietums, taip pat gausų meniu ir elegantiškus bei gražius stalviršius šventėms, įskaitant vestuves, gimtadienius ir dar daugiau.
Debesiss SIA, laidojimo biuras
Debesiss SIA, laidojimo biurasApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
Kļava
KļavaViena iš naujausių Klavas apraiškų yra bendradarbiavimas su žinomu vokiečių medinių durų gamintoju - firma LEBO, kuri perka Latvijoje pagamintus tiksliai obliuotus ruošinius durų rėmų gamybai.
Bēnes Ozoli, grindų dangos
Bēnes Ozoli, grindų dangosĮmonė Bēnes Ozoli - parketo gamintojus galite surasti Dobelsko rajone, Benėje. Parketo gamyba ir pardavimas. Parketo lentos.
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Ričarda kamīni, dumtraukių salonas
Ričarda kamīni, dumtraukių salonasRičarda židiniai nori, kad jūsų židinio interjeras būtų skirtingas ir pilnai tenkintų jūsų poreikius. Jūs galite užsakyti židinio kapsulę ir apdailą pagal savo skonį.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Patalpos banketams ir iškilmėms. Sporto renginių organizavimas
Visi banneri