Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Jūras servisa kompānija

Duntes iela 17, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67076374
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiLaivų aprūpinimas

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6702
Parodytas paieškos rezultatuose : 27654
Žiūrėti kataloge : Laivų aprūpinimas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Urakši, kaimo namas
Urakši, kaimo namasBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Ziedugravas, poilsio bazė
Ziedugravas, poilsio bazėLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsDiplomuotas meistras H. Jākobsons kviečia nemokamai aplankyti gintaro dirbtuves ir susipažinti su gintaro apdirbimo procesais.
Rīgas 3. arodskola, nakvynės viešbutis
Rīgas 3. arodskola, nakvynės viešbutisViesnīca atrodas netālu no pilsētas centra, skaistā Ķīšezera krasta tuvumā. Ja vēlaties pavadīt nakti pie mums vai palikt ilgāk, mēs piedāvājam divvietīgus, trīsvietīgus numurus.
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrsKrc "Jaunķemeri" - sveikata iš gamtos! Naujosios fizinės terapijos metodai, fizioterapija, ergoterapija, osteorefleksoterapija, balneoterapija.
Everte, SIA, tvarkymo darbai
Everte, SIA, tvarkymo darbaiProfesionalaus kambario ir teritorijos valymo paslauga. Biurų, namų ir butų valymo darbai. Patalpų valymas ir plovimas, grindų priežiūra. Langų plovimas. Viešbučio tipo valymo paslaugos. Teritorijos valymas. Sniego ir ledo valymas.
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
Ziemupes Muiža, spa viešbutis
Ziemupes Muiža, spa viešbutisŽiemupėje, už 1,1 km nuo Žiemupės paplūdimio, įsikūrusioje apgyvendinimo įstaigoje „Ziemupes Muiža“ yra baras ir restoranas, įrengta bendra poilsio zona. Automobilius svečiams siūloma pasistatyti nemokamai. Viešnagės vietoje įrengta terasa, teritoriją puošia sodas.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
Visi banneri