Mazpipari, poilsio kompleksas

Aprašymai

Jauniešu kompānijas līdz 25 gadu vecumam neuzņemam (tas neattiecas uz kāzu svinībām)!!!

Svinību zāle (85m2), mazā zāle (34m2) , pirtiņa, apkurināma koka baļļa zem klajas debess, lielās šūpoles, guļvietas uz matracīšiem 16 personām, 3 divvietīgās istabiņas, 1 četrvietīgā istabiņa, telpa, kur ir 14 gultas vietas, telpa, kur ir 10 gultas vietas, gultasveļa, trauki, galdauti, galda svārki, virtuve, vāzes, ledusskapis, āra grills, mūzikas aparatūra, Wi-Fi, telšu vietas, ugunskura vieta, plaša teritorija auto novietošanai.

Mūsu brīnišķīgie sadarbības partneri piedāvā: zāles dekorēšanu, krēslu pārvalkus, gardas maltītes, piepūšamās atrakcijas...

Piedāvāsim dzīvo mūziku un brīnišķīgi atraktīvus vakara vadītājus. 

GAUJA - 1km 500m!

Pie mums var nokļūt ar sabiedrisko transportu:

1. Rīga - Ādaži - Garkalne (nr. 6822) līdz pieturai - Garkalne (galapunkts)

2. Rīga - Vangaži (nr. 6826) līdz pieturai Remberģi

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 35280
    Parodytas paieškos rezultatuose : 469730
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvSiūlome greitą ir kokybišką kasečių pildymo paslaugą ir platų naujų kasečių asortimentą visiems populiariausiems spausdintuvų gamintojams su pristatymu visoje Latvijoje už prieinamas kainas. Susisiekite su mumis šiandien, kad sužinotumėte daugiau!
    Viola Stils, salonas
    Viola Stils, salonas"Viola-Stils" yra viena didžiausių inovatyvių besiūlių megztinių gamintojų Baltijos regione, įsikūrusi Latvijoje. Įmonė didžiuojasi daugiau nei trisdešimties metų patirtimi gaminant megztinius, naudodama aukštos kokybės itališkus siūlus, įskaitant kašmyrą, šilką ir smulkią merino vilną.
    Mīļmājiņa, poilsio namai
    Mīļmājiņa, poilsio namaiSweetesthome sukurtas tam, kad žavėtumėtės kaimo žavesiu, būdami arti miesto. Tai vieta, kur galite pailsėti toli nuo namų, bet jaustis kaip namie, patogiai praleisti savaitgalius ir šventes, bei turėti galimybę atgauti energiją, rasti naujų idėjų, troškimų ir jėgų būti, veikti ir kurti.
    Mavia, SIA
    Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
    Hotel KOLUMBS, viešbutis
    Hotel KOLUMBS, viešbutisGaidām ciemos gan liepājniekus, gan pilsētas viesus. Piedāvājam mājīgas telpas darbam, atpūtai un izklaidei. Viesnīcā pieejami 30 mājīgi un komfortabli numuriņi, konferenču un semināru zāle ar patīkamu interjeru. Restorānā kopā ar draugiem varēsit aizmirst ikdienas steigu un rūpes. Atpūtas kompleksā varēsit baudīt saunu ar hidromasāžas vannu.
    Iecavnieki, svečių namai
    Iecavnieki, svečių namaiIecavnieki poilsio namai yra įsikūrę ramioje pamiškėje, kairiame Dauguvos upės krante . Pirtis su baseinu, židinys, salė banketams
    Rīgas Logi, durys ir langai
    Rīgas Logi, durys ir langaiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
    RUSSO-BALT, automobilių priekabos ir priekabos
    RUSSO-BALT, automobilių priekabos ir priekabosGamybos komercinė įmonė RUSSO-BAL - pirmoji lengvųjų automobilių ir mokroautobusų traukimo grąžulų gamintoja Latvijos Respublikoje.
    Info Hotel, Palanga
    Info Hotel, PalangaINFO HOTEL Palangos kurorte veikia nuo 2007 m. Viešbutyje yra įrengti 11 modernūs, elegantiški ir jaukūs kambariai tarp kurių yra dviviečiai bei dviviečiai ekstra kambariai.
    Pinumi, salonas - dirbtuvės
    Pinumi, salonas - dirbtuvėsPintinės nupintos iš išaugintų medžagų Latvijoje. Pinant, man svarbi kokybė, kad dirbiniai tarnautų ilgus metus.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma