Miedziņš, parduotuvė

Aprašymai

Mēs visi ceļojam. Katru nakti, laižoties miegā. No jauna piedzīvojam ikdienas notikumus, piepildām savus drosmīgākos sapņus un atgūstam spēkus.

Piekrīti, došanās pie miera ir īpašs rituāls. Viens no svarīgākajiem resursiem, kas ļauj soļot pa dzīvi ar augsti paceltu galvu, būt enerģijas pilnam un pozitīvu emociju pārņemtam.

Iedomājies, cik lieliskā veidā mainītos arī Tava dzīve, ja varētu vienkārši piecelies no rīta un būt laimīgs!

Tieši tāpēc mēs esam radījuši ko īpašu – Pilnvērtīga Miega Sistēmu.

Vairākas desmitgades zinātnieki ir pētījuši cilvēka un miega attiecības. Pētījumu rezultātus ņēmuši vērā ražotāji un saražojuši segas, spilvenus, gultas veļu, matračus, kas paaugstina miega kvalitāti vidēji par 20%.

Šī sistēma nav tikai matracis, sega vai spilvens, bet gan visu šo lietu kopums. Kopā ar īpašiem miega rituāliem, ekoloģiju, tehnoloģijām un pārdomātiem, individuāli piemeklētiem aksesuāriem, kas precīzi atbilst gulētāja augumam, ķermeņa svaram, gaumei un vērtībām.

Jau vairāk nekā 25 gadus, sadarbībā ar Eiropas labākajiem zinātniekiem – miega ekspertiem un mājas tekstila ražotājiem, palīdzam saviem klientiem iesākt dienu. Būt možiem un enerģijas pilniem!

Atnāc pie mums, pārliecinies un izvēlies! Radi savus īpašos rituālus un pievienoto vērtību katrai dienai!

Gaidām ciemos!

Galerija
Video
  • video
  • video
  • video
  • video
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 36202
    Parodytas paieškos rezultatuose : 898724
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvSiūlome greitą ir kokybišką kasečių pildymo paslaugą ir platų naujų kasečių asortimentą visiems populiariausiems spausdintuvų gamintojams su pristatymu visoje Latvijoje už prieinamas kainas. Susisiekite su mumis šiandien, kad sužinotumėte daugiau!
    Viola Stils, salonas
    Viola Stils, salonas"Viola-Stils" yra viena didžiausių inovatyvių besiūlių megztinių gamintojų Baltijos regione, įsikūrusi Latvijoje. Įmonė didžiuojasi daugiau nei trisdešimties metų patirtimi gaminant megztinius, naudodama aukštos kokybės itališkus siūlus, įskaitant kašmyrą, šilką ir smulkią merino vilną.
    Mīļmājiņa, poilsio namai
    Mīļmājiņa, poilsio namaiSweetesthome sukurtas tam, kad žavėtumėtės kaimo žavesiu, būdami arti miesto. Tai vieta, kur galite pailsėti toli nuo namų, bet jaustis kaip namie, patogiai praleisti savaitgalius ir šventes, bei turėti galimybę atgauti energiją, rasti naujų idėjų, troškimų ir jėgų būti, veikti ir kurti.
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Baltā māja, svečių namai ir kavinė
    Baltā māja, svečių namai ir kavinė"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
    Lobes krogs, svečių namai
    Lobes krogs, svečių namaiLOBES smuklė. Kavinė - iki 50 žmonių, pokylių salė iki 150 žmonių, numeriai, pirtis - iki 20 žmonių.
    Bērnu sala, vaikų prekės
    Bērnu sala, vaikų prekėsBērnu preču veikals «Bērnu sala» ir veikals, kurš piedāvā preces zīdaiņiem un bērniem, un gādā par to, lai atvieglotu vecākiem ikdienas soli un rūpes par bērniņu, lai vecāki varētu veltīt daudz vairāk kvalitatīva laika savam mazajam mīlulim.
    Lotes Toys, parduotuvė
    Lotes Toys, parduotuvėLotes Toys ir Latvijas uzņēmums, kurš no augstvērtīgiem dabas izejmateriāliem izgatavo rotaļlietas, attīstības spēles un dizaina mantas.
    Ričarda kamīni, dumtraukių salonas
    Ričarda kamīni, dumtraukių salonasRičarda židiniai nori, kad jūsų židinio interjeras būtų skirtingas ir pilnai tenkintų jūsų poreikius. Jūs galite užsakyti židinio kapsulę ir apdailą pagal savo skonį.
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
    Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaNešiojamos pirtys – statinės, vonios. Valčių nuoma kelionei Abavoje, plaukiojimas Kuržemėje, valčių nuoma Kandavoje, transportas su vairuotoju nuo plaukimo pabaigos taško iki vietos, kur pradėjote kelionę ir palikote transporto priemonę. SUP lentų nuoma. Sodo žaidimai.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma