Mega Star, šaldymo įranga
Mega Star, šaldymo įrangaSIA "MEGA STAR" yra specializuota Latvijos įmonė, kurios veikla orientuota į sudėtingų užduočių įgyvendinimą montuojant pramonines ir komercines šaldymo bei kondicionavimo sistemas.
BV Pack, SIA, įpakavimas
BV Pack, SIA, įpakavimasBALT WARRANT gamina popierinius paketus. Dizaino kūrimas, saugojimas ir pristatymas urmu dalimis.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaKeramika. Senovės keramikos technologija, kur išmintis, kukli elegancija ir praktiškumas yra aukšto meistriškumo pagrindas.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
KraBS, metalo apdirbimas
KraBS, metalo apdirbimasKraBS. Metalo gaminiai ir konstrukcijos, Žaliuzės ir automatinės sistemos, Saulės kolektorių sistemos ir komplektai, Darbo apsauga, apranga, įranga.
Saulrieti, atpūtas komplekss, poilsio prie jūros centras
Saulrieti, atpūtas komplekss, poilsio prie jūros centrasRomantiški savaitgaliai. Poilsis visai šeimai, 16 patogių miegamųjų. Patalpos šventėms ir banketams. Rusiška ir turkiška pirtis, sūkurinė vonia.
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrs
Tauriņkrasti, piejūras veselības un aktīvās atpūtas centrsSvečių namai Taurini, jaukūs kambariai, sauna, SPA vonia. Aktyvus poilsis: tenisas, krepšinis, tinklinis, batutas vaikams, biliardas.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, Prekyba radio sistemomis naminiams gyvūnams. Parneriai ir ASV kompanija PetSafe. PetSafe gamybos ir prekybos radio bei elektriniais prietaisais, kad pagerinti žmonių ir naminių gyvūnų santykius, lyderis.
R. A. Kaspari, statybos ir remonto darbai
R. A. Kaspari, statybos ir remonto darbaiR.A. KASPARI - No idejas līdz atslēgai! Darbojas vispārējās celtniecības un inženiertīklu izbūves jomā. Firmā strādājošie speciālisti ir profesionāļi savā nozarē.
Zanda, rokdarbi, keramika
Zanda, rokdarbi, keramikaSvēpētās keramikas bļodas, krūzes, svečturi, vāzes,adījumi.
Visi banneri
Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedis