Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
BV Pack, SIA, įpakavimas

BV Pack, SIA, įpakavimas

Slokas iela 52, Rīga, Latvija, LV-1007
(+371) 29572811
(+371) 29511108
(+371) 29404662
(+371) 67456373
(+371) 67456373
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

Kompanija BALT WARRANT įkurta 1995 m. Daugiau kaip10 metų yra popierinių maišelių ir įpakavimų gamintojas.

Aukšta produkcijos kokybė, greitas pagaminimo laikas, didžiulis meninis potencialas leido kompanijai per trumpą laiką suburti didelį pastovių klientų ratą ir užimti atitinkamą vietą Latvijos ir  Europos pakavimo rinkose.

Šiuo metu BALT WARRANT – tai tvirtai stovinti ant kojų ir nuolat tobulėjanti kompanija. Mes tobulėjame kiekvienais metais  plėsdami gamybą ir kiekvieną dieną darome žingsnį į priekį. Mes degame naujomis idėjomis, atverdami naujas galimybes mūsų klientams, siūlydami kreatyvius nestandartinius sprendimus.

Kompanijoje BALT WARRANT dirba tikri savo srities profesionalai. Esame jauni ir kiekvienas iš mūsų jau daug pasiekė savo srityje: pakavimo ir poligrafinėje, spaudos, reklaminėje produkcijoje. Jus galite drąsiai patikėti mums savo projektą arba tam tikros produkcijos gamybą ir galite būti tikri, kad darbas bus atliktas aukščiausiame lygyje.

Didelė ir sėkminga darbo patirtis Europos rinkoje leidžia mums drąsiai teigti, kad kompanija BALT WARRANT gali susidoroti su bet kokio sudėtingumo užduotimis.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPopieriniai maišeliai Detaliau   Papīra maisiņi ar lamināciju    Papīra maisiņi bez laminācijas    Papīra maisiņi no dizainerpapīra    Papīra maisiņi bez rokturiem    Papīra maisiņi bez rokturiem ar lodziņu Pakavimo medžiagos Detaliau   Transportinės pakuotės    Pudeļu iepakojumi    Gofruotos kartono dėžutės    Pārtikas produktu iepakojumi    Kosmētikas iepakojumi    Farmaceitiskie iepakojumi    Dāvanu iepakojumi Poligrafijos paslaugos    Prezentacinė reklama Detaliau   Kalendāri    Brošiūros, brošiūros kūrimas    Vizitinės kortelės    Blankai, formos, formų formavimas    Lipdukai    Lankstinukai, skrajutės    Plakatai    Kvietimai    Etiketės    Vokai    Mapes    Atklātnes    Knygos, knygynai    Katalogi    Bloknoti    Brošūras    Žymių ir kainų žymių gamyba    Vobleri    Dovanų kortelės - gamyba    Paškopējošās veidlapas    Puzles    Anotācijas, instrukcijas    Reklāmas spēļu kārtis    Konverti CD diskiem    Reklāmas sērkociņi    Galda stendi    Grīdas stendi
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 48063
Parodytas paieškos rezultatuose : 529061


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Ūdensdzirnavas, svečių namai
Ūdensdzirnavas, svečių namaiPoilsio centras vėl atstatyto malūno patalpose. Salė iškilmėms. Sauna su baseinu, liukso apartamentai su sūkurine vonia ir židiniu. Patogus apgyvendinimas.
Chiffon, drabužiai
Chiffon, drabužiaiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Vintāža, svečių namai
Vintāža, svečių namaiViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Lidums SIA, medžio apdirbimas
Lidums SIA, medžio apdirbimasPerdirbame kaip apvalią medieną, taip ir pirktą medieną. Daugiausiai naudojime vietos pušį.
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejs
NESTER CUSTOM metāla mākslas galerija, gandrīz muzejsElegantiški salonai, kuriuose saugomos metalo meno skulptūros ir baldai, pagaminti iš automobilių ir motociklų dalių. Tai vieta, kur susijungia galerija, dizaino baldai ir paveikslai.
Raganas ķēķis, užeiga
Raganas ķēķis, užeiga"Raganas ķēķis" - tik patys geriausi produktai. Nepamirškite išbandyti mūsų vyno užeigą.
Silamalas, poilsio kompleksas
Silamalas, poilsio kompleksasKompleksas įsikūręs miške, pačioje kalno viršūnėje, vaizdingoje vietoje – Milžkalnėje, tik 60 km nuo Rygos. pas mus galėsite pabėgti nuo miesto triukšmo ir mėgautis ramybe bei tyla, atsipalaiduoti pirtyje ar pasikaitinti sūkurinėje vonioje ir pasimėgauti gaiviomis maudynėmis baseine.
Visi banneri