Mega Star, šaldymo įranga
Mega Star, šaldymo įrangaSIA "MEGA STAR" yra specializuota Latvijos įmonė, kurios veikla orientuota į sudėtingų užduočių įgyvendinimą montuojant pramonines ir komercines šaldymo bei kondicionavimo sistemas.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Jaunpils pils, viduramžių pilis
Jaunpils pils, viduramžių pilisJaunpils pilis yra viena iš nedaugelio viduramžių pilių, puikiai išlaikė savo pirminę išvaizdą.
ID Rugāji, staliaus darbai
ID Rugāji, staliaus darbaiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Meļķerti, svečių namai
Meļķerti, svečių namaiSvečių namai Meļķerti yra 2 km nuo Kandavos ir siūlo nuotabias patalpas įvairių iškilmių organizavimui. Ramybė, pirtis, baseinas, nakvynė.
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranas
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranasAZERBAIDŽANO restorane Jūsų laukia skanus maistas, romantiška Rytų atmosfera ir, žinoma, puikūs azerbaidžanietiški ritmai. Siūlome daugiau nei 120 puikių azerbaidžanietiško skonio patiekalų, bei stalo serviravimą pagal Jūsų pageidavimus ir šventę!
Hotel De Lita, viešbutis
Hotel De Lita, viešbutisDruskininkuose, viename gražiausių Lietuvos kurortų, garsėjančiu tyru oru, mineraliniais vandenimis, gydyklomis ir gausybe pramogų, duris atvėrė naujas, modernus trijų žvaigždučių viešbutisDe Lita.
Svētku mode, siuvimo salonas
Svētku mode, siuvimo salonasŠūšanas salons "Svētku mode" atrodas Koknesē, Daugavas krastā, kur top Likteņdārzs. Salonam ir 15 gadu pieredze. Salons iepriecina savus klientus ar kvalitatīvu darbu un bagātīgu pieredzi šūšanas nozarē.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Līgatne, Reabilitacijos centras
Līgatne, Reabilitacijos centrasR/C Līgatne nodrošina plašu ārstu – rehabilitologu pakalpojumu spektru, dažādas rehabilitācijas programmas, veselības uzlabošanas un skaistumkopšanas programmas.
Visi banneri
Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedisBaneru reklāma