Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Parks, veikals

Parka iela 4, Lubāna, Madonas novads, Latvija, LV-4830
(+371) 64807155
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiBakalėjos prekės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5412
Parodytas paieškos rezultatuose : 27768
Žiūrėti kataloge : Bakalėjos prekės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Prāga Lukss, salons-veikals
Prāga Lukss, salons-veikalsPlaša sortimenta kristāla lustras. Kristāla lustras nelielām telpām. Greznas lustras mājam, viesnīcām un pilīm. Bra, stāvlampas, galda lampas. Bohemijas stikls, kristāla trauki. Dāvanas, interjera preces, kristāla piekariņi. Ekskluzīvi dizaina un izgaismosanas projekti. Interjera dizains.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santechnikos prekyba ir gamyba. Įkurta 1996 m. Vasario 23 d. Tai 100% Latvijos įmonė, išaugusi iš mažo šeimos verslo į stabilią, saugią, dinamišką santechnikos gamybos ir prekybos įmonę Latvijoje. Gamina lanksčias pavaras ir maišytuvus su prekės ženklu MAGMA. Bendrovės tikslas yra parduoti geriausius maišytuvus. Bendrovė klientams teikia maksimalų įmanomą paslaugų paketą, pradedant konsultacijomis ir baigiant jų įgyvendinimu prekyboje.
Miķeļbāka, kempingai
Miķeļbāka, kempingaiSvečių namai MIĶEĻBĀKA siūlo kempingų namelius. WC ir dušas aptarnaujančiame namelyje. Yra galimybė užsisakyti maitinimą. Dviračių nuoma, galima rinkti grybus ir uogas. Svečių namai yra netoli
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
ESELO, centrinis sandėlis
ESELO, centrinis sandėlisSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB gamina gaminius iš stiklo. Lauko baseinų, valčių, kanojų ir gelbėjimo plaustų gamyba, modelių ir formų gamyba betono liejiniams.
Muduri, SIA, darbnīca
Muduri, SIA, darbnīcaEtnografinių kostiumų siuvimas ir siuvinėjimas kolektyvams ir individualiems klientams. Tekstilės dirbiniai.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Ligas, svečių namai
Ligas, svečių namaiSvečių namai "Līgas", mes pagalvojome apie jūsų patogumus. Galime priimti net iki 10 žmonių, ir taip pat siūlo nakvynę. Gaivus baseinas, garinė pirtis, puiki muzika, puikiai įrengta virtuvė - viskas Jūsų patogumui.
Visi banneri