Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
UPS, rigos biuras

UPS, rigos biuras

Kārļa Ulmaņa gatve 2d, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67805650
(+371) 67805648
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPasiuntinių (Kurjerių) paslaugos
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 8634
Parodytas paieškos rezultatuose : 41918
Žiūrėti kataloge : Pasiuntinių (Kurjerių) paslaugos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIA„Ivonna Ltd.“ atlieka stalų klojimą aplink Rygą. Mes siūlome patiekalus kiekvienam skoniui už labai draugiškas kainas. Atneša šiltus patiekalus iki 50 asmenų. Indų nuoma nemokama.
AQUA SAN, SIA, santechnika
AQUA SAN, SIA, santechnikaAQUA SAN. Baseinai ir baseinai SPA, projektavimas, įrengimas. Baseinas SPA - sporto kompleksui, mokyklai, privačiam namui, sodui, viešbučiams ar medicininės reabilitacijos centrui.
Dalss & Co
Dalss & CoNamų ir sodo produktai, gėlių svogūnėliai, gumbai, šakniastiebiai, vazonuose išdėstyti daugiamečiai augalai, hortenzijos, vaistažolės, vaistažolės, grybai, grybiena, medžių daigai. Namų tekstilė, patalynė, indai ir daug daugiau.
Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksas
 Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksasSporto centras Sejas valsčiuje. Rankinio, mini futbolo, krepšinio ir tinklinio standartinio dydžio sporto aikštelių salė.
Žuvine, žuvies restoranas
Žuvine, žuvies restoranasŽuvinė - tik vienintelis specializuotas jūros gėrybių restoranas Palangoje, geras prasiblaškymas Basanavičiaus gatvėje,šviežiai paruošti patiekalai iš žuvies.
latvaslini, parduotuvė
latvaslini, parduotuvėĮmonė SIA "LatvAS" yra prekės ženklo Latvaslini lininio audinio ir avies vilnos gaminio gamintoja. Latvaslini – tai prekės ženklas ir žodžių junginys, sukurtas iš įmonės pavadinimo latvas ir lini, teikiantis pirmenybę namų tekstilei iš lininio audinio. Visi Latvaslini prekės ženklo gaminiai pagaminti Latvijoje.
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazė
Zvejnieki 2000, SIA, poilsio bazėKiekvienas iš mūsų keturių kotedžų skirtas 6 asmenims ir aprūpintas elektriniais šildymo elementais , pirtis su aromatine šluota, jauki salė su židiniu, bus iškilmėms, pasiplaukiojimas valtimi ežeru.
Magnus Hotel, viešbutis
Magnus Hotel, viešbutisMAGNUS HOTEL - naujas trijų žvaigždučių viešbutis Kauno miesto centre. Devynių aukštų pastate yra 82 modernūs ir jaukūs dviviečiai kambariai, 7 iš jų liukso klasės.
Terion, veterinarijos klinika
Terion, veterinarijos klinikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Visi banneri