Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Vita, Lombardas

Vita, Lombardas

Veselības iela 1a, Olaine, Olaines novads, Latvija, LV-2114
(+371) 20393848
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiLombardai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5779
Parodytas paieškos rezultatuose : 41545
Žiūrėti kataloge : Lombardai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ilona Einika, Fotografas
Ilona Einika, FotografasGaliu drąsiai teigti, kad esu įsimylėjęs fotografiją. Ši veikla – ne tik hobis, o galimybė įamžinti savo natūralų grožį ir galimybė kurti istoriją. Fotosesijos metu visada fiksuoju akimirką ir stengiuosi užfiksuoti tikras emocijas: laimę, ašaras, juoką, nuostabą, meilę. Visada esu atvira bendradarbiavimui ir naujiems iššūkiams!
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkologiški dažai medienai linų sėmenų aliejaus pagrindu "Ecolin" lauko ir vidaus naudojimui. Pabrėžia medienos struktūrą, paviršiaus apdorojimas tampa atsparus nusidėvėjimui.
Upmaļi, iškilmių namai
Upmaļi, iškilmių namaiPatalpos šventėms ir seminarams, pirtis su baseinu ir židiniu. Stalų serviravimas ir gyva muzika. Poilsis gamtoje ant Ligatne upės kranto.
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementai
Belameks, sienų ir lubų apdailos elementaiMūsų firma "Belameks" yra viena iš stambiausių tapetų tiekėjų Latvijos teritorijoje. Tapetai inportuojami iš Vokietijos, Anglijos, JAV. Tiekiame RASCH prekinio ženklo klijus tapetams.
Vides tehnika, SIA
Vides tehnika, SIAPlašākais siltumizolācijas materiālu klāsts no pasaulē vadošajiem ražotājiem, celtniecības materiāli, siltumapgādes, santehnikas un gaisa kondicionēšanas risinājumi.
Dvina, svečių namai
Dvina, svečių namaiNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Vānes māja, svečių namai
Vānes māja, svečių namaiSvečių namai yra apie 100 km nuo Rygos. Name gali apsistoti iki 12 žmonių. Prie namo yra neseniai iškastas tvenkinys, kuriame pasimėgavus pirtimi ar pirtimi galima išsimaudyti.
Aļņi, svečių namai
Aļņi, svečių namaiSvečių namai Aļņi - stilingas pastatas su senoviniu šiaudiniu stogu ir sienomis iš riedulių. Svečių namų patalpos išsiskiria savo interjeru, mediniais baldais ir nepakartojamais meno dirbiniais, sukurtais dizainerių.
Muižnieki, kempingai
Muižnieki, kempingaiMuižnieki, kempingas prie Usmas ežero. Svečių namai, pirtis, vietos palapinėms. Poilsis gamtoje, žvejyba, valčių ir katerių nuoma.
Visi banneri