Daces Graudas ģimenes ārsta prakse, Iršu filiāle

  • Vizbuļi, Irši, Iršu pagasts, Aizkraukles novads, Latvija, LV-5108
  • (+371) 65163616
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 7350
    Parodytas paieškos rezultatuose : 29447
    Žiūrėti kataloge : Ģimenes ārsti

    Polar Shock Therapy, SIA
    Polar Shock Therapy, SIASu Polar Shock Therapy ledinėmis voniomis gali mėgautis šalto maudymosi privalumais savo kieme ar buto terasoje – bet kuriuo tau patogiu metu. Jos lengvai įrengiamos, greitai pripildomos vandeniu ir lengvai prižiūrimos.
    Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums
    Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumsDaugpilio technologijų ir turizmo technikumas visiems susidomėjusiems siūlo platų profesinio mokymo programų spektrą. Pas mus galite įgyti profesinį išsilavinimą tiek po pagrindinės mokyklos, tiek po vidurinės mokyklos.
    Otto Home, baldų ir dekoro salonas
    Otto Home, baldų ir dekoro salonasSIA Otto & Leo naudoja modernią įrangą. Baldus galima užsakyti skirtingų spalvų, dydžių ir audinių. Siūlome individualią baldų, parketo ir durų gamybą.
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošana
    Meistars A, koka suvenīru un rotaļlietu ražošanaMeistars A užsiima surenkamų medinių modeliukų ir graviruotų vaizdų ant medžio gamyba. Produkcija skirta ne tik vaikams, bet ir suaugusiems.
    MS Real, SIA
    MS Real, SIAĮmonė profesionaliai užsiima biologinio valymo įrenginių privatiems namams parinkimu, pardavimu ir montavimu. Pas mus galite įsigyti biologinį valymo įrenginį, taip pat užsisakyti visos sistemos pristatymą ir montavimą.
    Žagarkalns, kempingai
    Žagarkalns, kempingaiKempingas ir valčių bazė Žagarkalns. Kolektyviniai poilsio renginiai, plaukiojimas su valtimis upėmis. Vietos piknikams, valčių, dviračių, palapinių nuoma.
    Lonas Latvija, SIA, parduotuvė
    Lonas Latvija, SIA, parduotuvėLONAS - yra miegamojo baldų ir kitų kokybiškų miego atributų gamintojas. Daugelis „LONAS“ čiužinių gamybos procesas yra kruopščiai rankų darbo. Užsakytus ir pagamintus LONAS produktus pristatysime savo transportu, o mūsų kurjerių komanda atveš čiužinį prie jūsų lovos, tačiau LONAS lova bus pristatyta ir surinkta jūsų namuose nemokamai.
    Marteks noma, autoservisas
    Marteks noma, autoservisasMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
    Petarde LTD, pirotechnika
    Petarde LTD, pirotechnikaPetarda siūlo jums organizuoti nuostabius fejerverkus gražiausiuose jūsų gyvenimo momentuose - šeimos šventėms, Kalėdoms, Naujųjų Metų išvakarėms, valstybinėms šventėms, bendrovės jubiliejams, pristatymuose, etc
    Amatnieks Dainis Lēgenbergs, medžio apdirbimas
    Amatnieks Dainis Lēgenbergs, medžio apdirbimasMediniai aksesuarai jūsų virtuvei, namams, saunai, sodui, taip pat viskam, nuo medinių mentelių ir šaukštų iki nešiojamos saunos ir statinės, kurią galima šildyti visus metus.
    Visi banneri
    turaidas_muzejrezervats.jpgPoilsis prie jūrosIzglītības ceļvedisBaneru reklāma