Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Audriņu feldšeru un vecmāšu punkts

Krasuhas iela 4, Audriņi, Audriņu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4611
(+371) 64696335
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAmbulatorinė medicininė pagalba

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6230
Parodytas paieškos rezultatuose : 33237
Žiūrėti kataloge : Ambulatorinė medicininė pagalba


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Kristus Karaļa kalns, kalnas
Kristus Karaļa kalns, kalnasAglonā, Karaļa kalnā, 2006. gada 16. septembrī ir atklātas “Jēzus Kristus – uzvarētāja” un “Eņģeļa ar Dzīvības grāmatu” skulptūras. Vēl ir uzstādītas skulptūras : Krusts, ko nes 12 ciltis, «Jaunava Marija ar Jēzus bērniņu» un «Lotosa zieds»
Toss Boulinga Halle
Toss Boulinga HalleBoulingas, biliardas, restoranas ir baras. Čia jūs galite praleisti gerą savaitgalį. Puiki vieta sporto renginiams, banketams ir šventėms.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
Kļava
KļavaViena iš naujausių Klavas apraiškų yra bendradarbiavimas su žinomu vokiečių medinių durų gamintoju - firma LEBO, kuri perka Latvijoje pagamintus tiksliai obliuotus ruošinius durų rėmų gamybai.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTechnika Poilsiui ir Darbui, tai geriausių produkcijos gamintojų pasaulis, kokybiškas aptarnavimas, servisas ir žemos kainos!
Aivars-K, akmens apdirbimas
Aivars-K, akmens apdirbimasAkmens apdirbimas. Gaminiai iš metalo ir akmens, interjero elementai, sodo skulptūros, kapinių paminklai, fontanai, šviestuvai, akmeniniai stalai ir suolai ...
Astroselena, švietimo centras
Astroselena, švietimo centrasMokymai Astroselen švietimo centre tinka tiek tiems, kurie nori įgyti profesinį aukštąjį astrologijos išsilavinimą, tiek norintiems perprasti šį įdomų mokslą savo asmeniniams poreikiams, mokantis skirtingų horoskopų interpretavimo meno.
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatika
UAB Tvora, vartai, tvoros, automatikaUAB Tvora - tai siauros specializacijos įmonė, parduodanti visų tipų tvoras ir susijusias prekes. Mes esame oficialus atstovai daugelio Europos gamintojų Baltijos šalyse.
Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Baldų gamyba ir restauravimas, laiptų ir durų gamyba, rąstai. Masyvo medis, klijuota fanera, MDF, laminatas. Impregnuoti, lakuoti arba dažyti dirbiniai, kaip klientas pageidauja.
Visi banneri