Skolas parks un Iepazīšanās dārzs Krimūnās

Aprašymai

Malonių poilsio akimirkų keliautojams suteiks Mokyklos parkas, esantis prie Krimūnų pradinės mokyklos, Duobelės–Zaleniekų kelio. Jis skirtas poilsiui, pasivaikščiojimams ir iškyloms. Parke yra įvairių medžių, taip pat tokių, kurie sodinti kokia nors proga. Gamtinėje aplinkoje yra įvairių dizaino elementų, pastatyti mediniai suoliukai ir staliukai. Yra laužavietė. Parko pasididžiavimas – klevas. Klevas taip pat yra mokyklos simbolis, papuoštas moksleivių pagamintomis medinėmis raidėmis. Čia pat ir nauja estrada, konkurso „Latvijos statybos metų apdovanojimas – 2017“ nominacijoje „Mediniai statiniai“ pelniusi antrą vietą. Mokyklos parke yra pažintinis ir pojūčių takas „Buko aplankymas“. Einant  400 m ilgio taku basomis galima po kojomis pajusti akmenukų, kankorėžių, gilių ir kitas natūralių medžiagų prisilietimą. Grupėms siūloma pasivaikščioti taku su vadovu, atlikti įvairias interaktyvias užduotis. Dėl to reikia iš anksto kreiptis, skambinant telefono Nr. 25488435. Šiek tiek toliau esančiame sode galima pamatyti įvairių rūšių medžius.  Juos pasodino gražiausių apylinkės sodybų šeimininkai. 2016 metais atidaryta latviškų ženklų alėja. Tako gale, prie didžiojo buko, atėjusiųjų laukia suoliukai bei medinis tiltelis, dešimt latviškų ženklų. Raštus ąžuole išdrožė meistras – Aucės vidurinės mokyklos mokytojas Janis Bensonas. Kiekvienas ženklas yra su informacija apie jo reikšmę. Apylinkės centre svečius pasitinka 40 tonų sveriantis Latvijos mastu didelis akmuo, kuris buvo rastas apylinkės teritorijoje įgyvendinant vandentvarkos projektą. Didysis akmuo gyventojų buvo pramintas Krimūnų Dižpėdžiu.

Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 434
    Parodytas paieškos rezultatuose : 6263
    Mīļmājiņa, poilsio namai
    Mīļmājiņa, poilsio namaiSweetesthome sukurtas tam, kad žavėtumėtės kaimo žavesiu, būdami arti miesto. Tai vieta, kur galite pailsėti toli nuo namų, bet jaustis kaip namie, patogiai praleisti savaitgalius ir šventes, bei turėti galimybę atgauti energiją, rasti naujų idėjų, troškimų ir jėgų būti, veikti ir kurti.
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimai
    EscapeTown, prasiveržimo žaidimaiPRAŠYMO ŽAIDIMAI. Leiskitės į nepamirštamus Antrojo pasaulinio karo nuotykius su draugais ar kolegomis. Meskite sau iššūkį ir pažiūrėkite, koks išradingas, judrus esate patiriamas spaudimo ir ar galite išlaikyti loginį, analitinį mąstymą ir dirbti komandoje.
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingai
    Atpūtas komplekss "Viesītes", kempingaiLauku tūrisma un atpūtas vieta „ Karpu dīķis KASTOS” izveidots 2009 .gadā. Dīķa platība 2,3 ha. Vidējais dziļums 4m. Atrodamies tikai 15 km attālumā no Rīgas centra - "Viesītes", Jaunmārupē, Mārupes novadā
    Robežnieki kokaudzētava
    Robežnieki kokaudzētava130 rūšių formų ir spalvų spygliuočių augalai, 250 rūšių lapuočių krūmai ir medžiai, kurie skiriasi spalva.
    Laimes ligzda, poilsio kompleksas
    Laimes ligzda, poilsio kompleksasLaimės lizdas. Siūlome romantišką rąstinį namą, gražiame Vidzemes kraštovaizdyje, kaimo pirtį su baseinu ir skanius pietus, salę su židiniu, 30 vietų, pirtį ir jaukius kambarius. Mes laukiame Jūsų žiemą, Zhagarkalni slidžių trasoje.
    Vaives, medžio apdirbimas
    Vaives, medžio apdirbimasKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
    Danfo Masters, SIA
    Danfo Masters, SIADanfo Master. Apsauginės stiklų plėvelės. Plėvelė Decor. Stiklų apklijavimas įvairiomis plėvelėmis, Plėvelė automobiliams, stikliniams fasadams.
    Mārcienas muiža, spa viešbutis
    Mārcienas muiža, spa viešbutisMārcienas muiža. SPA kompleksas, pirtys, nakvynė, banketų ir konferencijų salės, poilsis gamtoje.
    Viduslaiku izklaides
    Viduslaiku izklaides"Niedru Lija" siūlo patrauklių viduramžių stiliaus pramogų - šaudymas iš lanko, arbaleto, kirvio ir ieties mėtymas, monetų kalimas. Mūsų arbaletas yra viduramžių arbaleto imitacija (14 a.), mėtomieji kirviai - 1
    Unce, svečių namai
    Unce, svečių namaiSvečių namai Valmieroje. Jaukūs kambariai su visais patogumais.
    Visi banneri
    laba_seta_lit.jpgRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma