Citro, parduotuvė

  • Brīvības iela 2, Viļāni, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4650
  • (+371) 29464014
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 1286
    Parodytas paieškos rezultatuose : 23495
    Žiūrėti kataloge : Bakalėjos prekės

    Mega Star, šaldymo įranga
    Mega Star, šaldymo įrangaSIA "MEGA STAR" yra specializuota Latvijos įmonė, kurios veikla orientuota į sudėtingų užduočių įgyvendinimą montuojant pramonines ir komercines šaldymo bei kondicionavimo sistemas.
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAParduotuvės svetainėje galite rasti baldus ir aksesuarus iš geriausių Skandinavijos, Vokietijos, Italijos, Lenkijos ir kitų gamintojų. Visi gaminiai prieš pristatant klientams yra kruopščiai tikrinami pagal gamintojo kokybės ir saugos standartus. Visi produktai yra sertifikuoti pagal Europos Sąjungos reglamentus.
    Ziemupes Muiža, spa viešbutis
    Ziemupes Muiža, spa viešbutisŽiemupėje, už 1,1 km nuo Žiemupės paplūdimio, įsikūrusioje apgyvendinimo įstaigoje „Ziemupes Muiža“ yra baras ir restoranas, įrengta bendra poilsio zona. Automobilius svečiams siūloma pasistatyti nemokamai. Viešnagės vietoje įrengta terasa, teritoriją puošia sodas.
    Indāni, kaimo namas
    Indāni, kaimo namasSodyba, pirtis, ūkis (biologinis žemės ūkis). Jodinėjimas žirgais, ekskursijos po ūkį. Senųjų darbo įrankių kolekcijos.
    Maripol, SIA, kailinių paltų ir kepurių siuvimo salonas
    Maripol, SIA, kailinių paltų ir kepurių siuvimo salonasEkskluzīvās cepures, eleganti kažokādas izstrādājumi, graciozi aksesuāri no „Maripol” izcels jūsu individualitāti, veidos neatkārtojamu izskatu un papildinās dabisko sievietes skaistumu.
    Ēmužas, svečių namai
    Ēmužas, svečių namaiLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
    Gravtex, SIA
    Gravtex, SIAGaminame:
    - unikalios medinės dekoratyvinės sienų plokštės,
    - fasado apdailos plokštės iš faneros, kuri yra idealus sprendimas pastatų ir patalpų apdailai.
    Baltā māja, svečių namai ir kavinė
    Baltā māja, svečių namai ir kavinė"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
    Ligas, svečių namai
    Ligas, svečių namaiSvečių namai "Līgas", mes pagalvojome apie jūsų patogumus. Galime priimti net iki 10 žmonių, ir taip pat siūlo nakvynę. Gaivus baseinas, garinė pirtis, puiki muzika, puikiai įrengta virtuvė - viskas Jūsų patogumui.
    Lonas Latvija, SIA, parduotuvė
    Lonas Latvija, SIA, parduotuvėLONAS - yra miegamojo baldų ir kitų kokybiškų miego atributų gamintojas. Daugelis „LONAS“ čiužinių gamybos procesas yra kruopščiai rankų darbo. Užsakytus ir pagamintus LONAS produktus pristatysime savo transportu, o mūsų kurjerių komanda atveš čiužinį prie jūsų lovos, tačiau LONAS lova bus pristatyta ir surinkta jūsų namuose nemokamai.
    Visi banneri
    Poilsis prie jūrostode.webpRundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma