Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala

Aprašymai

Šviežios ir rūkytos žuvys ir žuvų produktai, jūros gėrybės, delikatesai. Sušių virtuvė iš pačių šviežiausių produktų. Nemokamas sušių ir žuvų pristatymas Jūrmaloje (Lielupė, Bulduri, Majuori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sluoka, Kemeri) ir Jūrmalos apylinkėse (Bigaunciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Pinki).

Kuo mes užsiimame?

Būtent Jums siūlome visada šviežių atvėsintų žuvų, žvejų kaimuose rūkytų žuvų ir pačių pagamintų sušių! Greitai aptarnaujame, pristatome prekę ir džiaugiamės patenkintais klientais!

Kur perkame žuvis?

Šviežias žuvis reguliariai perkame iš Latvijas žvejų – sterkai, strimėlės, šamai, upėtakiai, karpiai, eršketai, lynai, karšiai, līdekos, žiobriai, kuojos, ešeriai, plekšnės, menkės, grundalai, stintos, vėgėlės, unguriai, nėgės, sykai, palijos, lašišos. Žuvis superkame ir iš kitų šalių, pvz., iš Norvegijos – aukščiausios kategorijos lašiša, lašišos ikrai, iš Suomijas – viena iš upėtakių rūšių, atvėsinti upėtakių ikrai ir kt.

Siūlome vietoje pagamintą šviežių žuvų filė – sterko filė, menkės filė, lydekos filė, šamo filė, lašišos filė, upėtakio filė ir kitų žuvų filė. Išvalytos žuvys.

Skaniausios keptos nėgės drebučiuose – tai Carnikavos nėgės. Silpnai sūdytos silkės ir silkių filė aliejuje. Berzciemo šprotai, kilkės. Rygos šprotai, menkių kepenėlės ir t.t.

Ragacieme ir Lapmežcieme žuvys rūkomos, laikantis geriausių tradicijų – rūkytos strimėlės, rūkyti karpiai, rūkytos plekšnės, rūkytos skumbrės su sūriu, marinuotomis daržovėmis, česnakais, rūkyti jūriniai ešeriai, rūkyti unguriai, "Ruojos delikatesas", šaltai rūkyta lašiša, šaltai rūkyta sviestažuvė ir kt.

Gaminame sušius iš šviežių žuvų – sušis su lašiša, tunu, tigrinėmis krevetėmis, su ...:)

Šaldytos žuvys ir jūros gėrybės – tigrinės krevetės, krevetės, išvalytos krevetės, menkės faršas, hekas, skumbrė, filė, apkepas su plutele ir kt.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 28888
    Parodytas paieškos rezultatuose : 140654
    Pils, svečių namai ir kavinė
    Pils, svečių namai ir kavinėSkanus maistas už priimtiną kainą, banketai ir šventiniai stalai, tikra latviška pirtis.
    Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijos
    Indigo Line, SIA, esf ir eraf projektų financinės konsultacijosUAB Indigo Lina gamina visą parengiamąjį ciklo valdymo programas ir projektus bendrai finansuoja ES struktūriniai fondai - ASF ir ERAF
    Pāces vilnas fabrika
    Pāces vilnas fabrikaKaimo verpalai iš Latvijoje išaugintų avių. Vilnos apdirbimas nuo skalbimo iki gatavų verpalų. Perkame, keičiame neskalbtą vilną.
    Raganas ķēķis, užeiga
    Raganas ķēķis, užeiga"Raganas ķēķis" - tik patys geriausi produktai. Nepamirškite išbandyti mūsų vyno užeigą.
    Pierīgas pirtis, pirtis
    Pierīgas pirtis, pirtisPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
    ID Rugāji, staliaus darbai
    ID Rugāji, staliaus darbaiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
    Jena motors, SIA, poilsio ūkis
    Jena motors, SIA, poilsio ūkisKeturačių, motorolerių, motociklų, vandens motociklų ir sniego motociklų nuoma ir pardavimas. Sporto įrangos nuoma.
    Ortija SIA
    Ortija SIAGėlių salonas, floristų paslaugos. Renginių ir patalpų puošimas. Gėlių puokščių pristatymas visame pasaulyje.
    Sīpoli, svečių namai
    Sīpoli, svečių namaiSvečių namai Sīpoli yra 1km nuo jūros. Gražus sodas, pirtis, svečių namai, pokylių salė, vietos iškylai.
    Cigoriņš IU, dirbtuvės
    Cigoriņš IU, dirbtuvėsAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
    Visi banneri
    Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedis