Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Puduri, poilsio kompleksas

Puduri, poilsio kompleksas

Puduri, Ķegums, Ogres novads, Latvija, LV - 5020
(+371) 26523410
Juridinis pavadinimas : Vējkrasti SIA
Registracijos numeris : 40003686595
Juridinis adresas : Puduri, Ķeguma novads, Ogres rajons, LV-5020
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Svečių namai „PUDURI” yra naujas poilsio kompleksas. Mes esame labai gražioje vietoje, ant Dauguvos kranto, netoli Kegumo. Mūsų poilsio komplekse Jūs galėsite pailsėti ir papramogauti. Šis maloniai praleistas laikas ilgai išliks Jūsų atmintyje. Jūs turėsite galimybę išsinuomoti patogius 1 - 2 aukštų namelius, kuriuose yra 2 - 3 miegamieji bei dušas ir WC. Šiuose nameliuose galėsite pasimėgauti ir židinio liepsna. Mes Jums siūlome pasinaudoti valtimis, vandens motociklais, pažaisti tinklinį arba krepšinį. Yra estrada, kuri puikiai tinka didelių kolektyvų renginiams ir sporto šventėms. Svečiai galės atsigaivinti Karibų stiliaus bare. Mažesnės kompanijos (iki 35 žmonių) gali pasinaudoti banketo sale jubiliejams ir pobūviams, o sušalusiems ir pavargusiems klientams siūlome nusivanoti tikroje rusiškoje pirtyje ir atsigaivinti baseine – tai sveikatingos organizmo procedūros per trumpą laiką. Šiuo metu siūloma ir naujai pastatyta jauja - vestuvėms ir kitiems dideliems pokyliams rengti. Laukiame visų susidomėjusių, Jūs tikrai gerai pailsėsite! Atstumas nuo Rygos ~ 55 km.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPoilsio centrai ir bazės DetaliauApgyvendinimas Detaliau   Įvairūs kambariai Detaliau   2-lovų kotedžai71.14 € Detaliau   3-lovų kotedžai85.37 € Detaliau   Vietos palapinėms DetaliauBanketų salės Detaliau   Kambarys su židiniu DetaliauVietovės vestuvėms DetaliauRija (Konferencijų ir seminarų salės) DetaliauPirts (Konferencijų ir seminarų salės) DetaliauPirtys, Saunos DetaliauPoilsis gamtoje Detaliau   Vasarnamiai Detaliau   Vietos iškyloms Detaliau   Poilsis prie upės Detaliau   Poilsis prie Daugavas upės Detaliau   Grybavimas    Žvejyba    Uogavimas Vietos sporto renginiams DetaliauAktyvus poilsis    Tinklinio aikštelės    Krepšinio lankas    Jodinėjimas arkliais DetaliauSporto ir turizmo įrangos nuoma    Valčių nuoma    Vandens dviračių nuoma
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 135119
Parodytas paieškos rezultatuose : 2102864


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Lobes krogs, svečių namai
Lobes krogs, svečių namaiLOBES smuklė. Kavinė - iki 50 žmonių, pokylių salė iki 150 žmonių, numeriai, pirtis - iki 20 žmonių.
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejus
Kandavas novadpētniecības muzejs, muziejusKandavas apskrities muziejus buvo įkurtas 1995 metais., Pastatas pastatytas 19 amžiaus antroje pusėje, muziejus pristatė ekspoziciją "Mes savo miestui", pasakojimai apie telefono ir pašto vystymą Kurzemėje, taip pat prisiminimai apie sovietmetį CCCP "Raudoname kampelyje."
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonas
Komforts, vandentiekio ir šildymo salonasEVA-SAT pagrindinė veiklos sritis - aukštos kokybės mažmeninė ir didmeninė prekyba santechnikos, šildymo technologijomis.
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontas
Rigess, Sodo technikos priežiūra ir remontasHusqvarna ir kitų gamintojų sodo technikos remontas, techninis aptarnavimas. Jūsų vejapjovės, žoliapjovės, pjūklai, traktoriai ar kita sodo technika paklius į patyrusias rankas, bus prižiūrima ir remontuojama.
Vānes māja, svečių namai
Vānes māja, svečių namaiSvečių namai yra apie 100 km nuo Rygos. Name gali apsistoti iki 12 žmonių. Prie namo yra neseniai iškastas tvenkinys, kuriame pasimėgavus pirtimi ar pirtimi galima išsimaudyti.
Dzīpari S, tekstilės dirbiniai
Dzīpari S, tekstilės dirbiniaiDzīpars ir viens no retajiem mazpilsētas uzņēmumiem, kurš piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Pazemes ezeri, apskates objekts
Pazemes ezeri, apskates objektsObjektas turistams - vieninteliai požeminiai ežerai Latvijoje.
Visi banneri