Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Empaja, UAB

J. Savickio gatvė 4, Vilnius, Vilniaus apskritis, Lietuva, LT-01108
(+371) 26297516
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiEpoksīda grīdas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 2115
Parodytas paieškos rezultatuose : 7245
Žiūrėti kataloge : Epoksīda grīdas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biuras
Skrivanek Baltic, SIA, Kalbų mokykla, vertimų biurasSkrivanek Įmonė įkurta 1994 metais Prahoje, Čekijos Respublikoje, ir nuo tada ji išaugo ir tapo viena iš didžiausių pasaulyje.
Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksas
 Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksasSporto centras Sejas valsčiuje. Rankinio, mini futbolo, krepšinio ir tinklinio standartinio dydžio sporto aikštelių salė.
Arre, metalo apdirbimas
Arre, metalo apdirbimasARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Aiva plus, statybos ir remonto darbai
Aiva plus, statybos ir remonto darbaiAiva plus. Statybos ir remonto darbai, fasadų apšiltinimas. Lauko ir vidaus darbai. Prekyba statybinėmis medžiagomis.
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
Pa Laimes Taku, pensionas
Pa Laimes Taku, pensionasPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Skangaļu muiža, svečių namai
Skangaļu muiža, svečių namaiSkangalių dvaras yra gražioje vietoje Vidžemės viduryje tarp dviejų miestų – istorinio ir populiaraus turizmo miesto – Cėsių ir Valmieros. Rauna, liaudyje vadinama mažąja Šveicarija – yra už 9 km. Atvykę pas mus pamatysite gamtos objektus – tokius kaip Raunos Staburagas, Didysis pragaras, Līču-Langi skardžiai
Ortija SIA
Ortija SIAGėlių salonas, floristų paslaugos. Renginių ir patalpų puošimas. Gėlių puokščių pristatymas visame pasaulyje.
Medus veikals, parduotuvė
Medus veikals, parduotuvėSiūlo: Daugiau nei 30 rūšių medų, surinktą iš Latvijos bitynų, maisto papildus, bičių vašką, 100% bičių vaško žvakes, bičių produktus (žiedadulkes, bičių duoną, bičių pienelį, bičių pikį).
Visi banneri