Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Bāliņi, svečių namai

Bāliņi, svečių namai

Bāliņi, Birzgales pagasts, Ogres novads, Latvija
(+371) 27374222
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiSvečių namai   Apgyvendinimas
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 16578
Parodytas paieškos rezultatuose : 418790
Žiūrėti kataloge : Svečių namai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Jette, taikomoji dailė
Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
Aviokase.Lv, bilietai internetu
Aviokase.Lv, bilietai internetuAvioKases.lv. Aviabilietai, bilietų kasos, rezervavimas, pardavimas. Viešbučių rezervavimas. Užsakomieji skrydžiai. Draudimas. Automobilių nuoma. Autobusų bilietai.
Kaktusu māja
Kaktusu mājaLolita Bālere yra rankdarbių meistrė, su didžiuliu pasisekimu eksponuojanti savo darbus keliose Latvijos bibliotekose. „Lolita“ kolekcijoje yra 250 megztų ir nertų kaktusų, taip pat įvairių šedevrų. Laisvalaikiu mėgaudamiesi rankdarbių kolekcija, parodos savininkė siūlo gurkšnoti šiltą arbatą ir aromatingą kavą jaukioje poilsio zonoje. Visus „Cactus Home“ produktus galima įsigyti.
Danfo Masters, SIA
Danfo Masters, SIADanfo Master. Apsauginės stiklų plėvelės. Plėvelė Decor. Stiklų apklijavimas įvairiomis plėvelėmis, Plėvelė automobiliams, stikliniams fasadams.
Nāras, viešbutis - poilsio kompleksas
Nāras, viešbutis - poilsio kompleksasPoilsio centras Nāras yra pačiame Naukšene centre, ant Ruja upės kranto, buvusiame spirito varyklos pastate, 156 km nuo Rygos, 50 km nuo Valmeros.
Rojas rodes, laisvalaikio namai
Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikals
Zīmulis un ota, mākslas galerija, mākslinieku veikalsMūsu veikalos plašā sortimentā piedāvājam dažādus materiālus un piederumus visiem radoši darboties gribošiem cilvēkiem, sākot no mazuļiem un beidzot ar profesionāliem māksliniekiem.
Ūdensdzirnavas, svečių namai
Ūdensdzirnavas, svečių namaiPoilsio centras vėl atstatyto malūno patalpose. Salė iškilmėms. Sauna su baseinu, liukso apartamentai su sūkurine vonia ir židiniu. Patogus apgyvendinimas.
Olymp, fitneso klubas
Olymp, fitneso klubasUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Visi banneri