Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
LATCARRIER, SIA

LATCARRIER, SIA

Vējstūru iela 31, Rīga, Latvija, LV-1063
(+371) 26805095
(+371) 29909075
Juridinis pavadinimas : LATCARRIER, SIA
Registracijos numeris : 41503070617
Juridinis adresas : Siguldas iela 11 - 36, Daugavpils, LV-5404
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai

KODĖL RINKTAS MUS?

MES PAPRASTAI, SAUGIAI SUTEIKIAME NAUDA IR VERTĖ:

  • Patikima ir saugi įmonė, turinti kelerių metų patirtį ir kompetentingą komandą!
  • Greitas ir paprastas bendravimas, o tai reiškia greitą citatą ir greitus atsakymus į klausimus, taip pat nuolatinį bendravimą transportavimo metu!
  • Mūsų darbuotojų žinios leidžia sukurti apgalvotas ir logiškas tiekimo grandines, užtikrinančias greitą pristatymą su optimaliomis sąnaudomis!

AUKŠČIAUSIO LYGIO KLIENTO PASLAUGA

Mūsų komandos patirtis ir atitinkamai klientų aptarnavimas atitinka aukščiausius logistikos pramonės standartus, užtikrina nepriekaištingą klientų aptarnavimą visuose bendradarbiavimo etapuose.

PASAULINĖS PARTNERYSTĖS

Ilgą laiką bendradarbiaujame su patikimais partneriais visoje Europoje. Jie leidžia teikti pasaulinio lygio paslaugas išlaikant vietinį patikimumą ir galimybę prisitaikyti prie unikalių kiekvieno regiono reikalavimų.

PAPRASTAS, SAUGU IR EFEKTYVUS.

Užtikriname, kad klientų kroviniai judėtų saugiai ir maksimaliai efektyviai laiko ir kainos atžvilgiu. Mūsų atsakingas požiūris į logistiką užtikrina pristatymo tikslumą ir savalaikiškumą.

NERIBOTOS GALIMYBĖS

Dirbdamas su mumis klientas saugiai plečia savo verslo mastą. Mūsų turimi resursai padės pasiekti naujas rinkas ir kryptingai augti žinant, kad Jūsų vežėjams reikalingos žinios ir patirtis logistikos srityje, padedančios pasiekti užsibrėžtus tikslus.

Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiLogistikos paslaugos Krovinių pervežimas Vidaus krovinių pervežimas Tarptautiniai pervežimai Transporto paslaugos
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5864
Parodytas paieškos rezultatuose : 84542


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Debesiss SIA, laidojimo biuras
Debesiss SIA, laidojimo biurasApbedīšanas firmas Debesis piedāvājums: - apbedīšanas pakalpojumi - Dokumentu noformēšana. - Diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. - Zārki. - Krusti. - Pārklāji. - Katafalks. - Transports bēru viesiem
220.lv, parduotuvė
220.lv, parduotuvė220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Ezernieki, svečių namai
Ezernieki, svečių namaiEzernieki - vieta, kurioje galėsite pailsėti ne tik draugų kompanijoje, bet ir mažame šeimos rate, galimybė apgyvendinti nuo 20 iki 60 žmonių grupes.
Ortija SIA
Ortija SIAGėlių salonas, floristų paslaugos. Renginių ir patalpų puošimas. Gėlių puokščių pristatymas visame pasaulyje.
Edīte Začeste, tekstila dizainere
Edīte Začeste, tekstila dizainerePārsvarā izgatavoju mājas tekstilu - aizkarus, galdsegas, salvetes, sedziņas, galda celiņus, segas, pārklājus, spilvendrānas, paklājus, grīdas celiņus, dvieļus. Tāpat aužu arī šalles, lakatus, apmetņus.
Bēnes Ozoli, grindų dangos
Bēnes Ozoli, grindų dangosĮmonė Bēnes Ozoli - parketo gamintojus galite surasti Dobelsko rajone, Benėje. Parketo gamyba ir pardavimas. Parketo lentos.
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salons
Projekcijas dizains, SIA, Interjera un dizaina salonsVirtuves, biroju, dzīvojamo istabu, guļamistabu mēbeles, tirdzniecība. Mēbeļu projekti, mēbeles pēc pasūtījuma. Bīdāmās durvis, gaismas ķermeņi.
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsGlobos namai - alternatyvios jaunimo su ribotomis galimybėmis priežiūros centras.
Albatross SPA
Albatross SPAPoilsio komplekse Albatross SPA yra 25m baseinas su trimis takais, kurio vandens temperatūra 28°C, baseino gylis sekliame gale 1 metras, viduryje - 1,5 metro, giliausiame gale 2 metrai, 7 m. vaikų baseinas, kurio vandens temperatūra 32°C, vidutinis gylis 0,5 metro, sauna ir garinė pirtis
Visi banneri