LATCARRIER, SIA

Aprašymai

KODĖL RINKTAS MUS?

MES PAPRASTAI, SAUGIAI SUTEIKIAME NAUDA IR VERTĖ:

  • Patikima ir saugi įmonė, turinti kelerių metų patirtį ir kompetentingą komandą!
  • Greitas ir paprastas bendravimas, o tai reiškia greitą citatą ir greitus atsakymus į klausimus, taip pat nuolatinį bendravimą transportavimo metu!
  • Mūsų darbuotojų žinios leidžia sukurti apgalvotas ir logiškas tiekimo grandines, užtikrinančias greitą pristatymą su optimaliomis sąnaudomis!

AUKŠČIAUSIO LYGIO KLIENTO PASLAUGA

Mūsų komandos patirtis ir atitinkamai klientų aptarnavimas atitinka aukščiausius logistikos pramonės standartus, užtikrina nepriekaištingą klientų aptarnavimą visuose bendradarbiavimo etapuose.

PASAULINĖS PARTNERYSTĖS

Ilgą laiką bendradarbiaujame su patikimais partneriais visoje Europoje. Jie leidžia teikti pasaulinio lygio paslaugas išlaikant vietinį patikimumą ir galimybę prisitaikyti prie unikalių kiekvieno regiono reikalavimų.

PAPRASTAS, SAUGU IR EFEKTYVUS.

Užtikriname, kad klientų kroviniai judėtų saugiai ir maksimaliai efektyviai laiko ir kainos atžvilgiu. Mūsų atsakingas požiūris į logistiką užtikrina pristatymo tikslumą ir savalaikiškumą.

NERIBOTOS GALIMYBĖS

Dirbdamas su mumis klientas saugiai plečia savo verslo mastą. Mūsų turimi resursai padės pasiekti naujas rinkas ir kryptingai augti žinant, kad Jūsų vežėjams reikalingos žinios ir patirtis logistikos srityje, padedančios pasiekti užsibrėžtus tikslus.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 6493
    Parodytas paieškos rezultatuose : 94778
    Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksas
     Sējas novada Sporta centrs, viešbutis - poilsio kompleksasSporto centras Sejas valsčiuje. Rankinio, mini futbolo, krepšinio ir tinklinio standartinio dydžio sporto aikštelių salė.
    Paradīzes, svečių namai
    Paradīzes, svečių namaiViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
    Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
    Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
    Rakstā, parduotuvė
    Rakstā, parduotuvėEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
    Muduri, SIA, darbnīca
    Muduri, SIA, darbnīcaEtnografinių kostiumų siuvimas ir siuvinėjimas kolektyvams ir individualiems klientams. Tekstilės dirbiniai.
    For Rest, svečių namai
    For Rest, svečių namaiSvečių namai su terasa ant ežero kranto. Rusiška pirtis su vantomis ir aromatine arbata. Vieta organizuoti nedideles iškilmes 6-9 žmonėms.
    Princis, SIA
    Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
    RIKON AC, Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriai
    RIKON AC, Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriaiĮmonė RIKON. Panasonic. Šilto oro pūtėjų ir kondicionierių pristatymas, montavimas, garantijos ir aptarnavimas po garantijos pabaigos. Didmeninė prekyba.
    Unce, svečių namai
    Unce, svečių namaiSvečių namai Valmieroje. Jaukūs kambariai su visais patogumais.
    VI&P, metalo apdirbimas
    VI&P, metalo apdirbimasMes siūlome miltelinio dažymo paslaugas. Padengimas nuo mažų varžtų iki didelių detalių, individualių namų, dizaino projektai.
    Visi banneri
    Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedis