Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Riga Spirits & Wine Outlet, SIA, gėrimų parduotuvė

Riga Spirits & Wine Outlet, SIA, gėrimų parduotuvė

Džutas, Krustkalni, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, Latvija, LV-2111
(+371) 27881154 - Mobilais tālrunis
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiAlkoholiniai gėrimaiAlusNealkoholiniai gėrimai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4163
Parodytas paieškos rezultatuose : 81341
Žiūrėti kataloge : Alkoholiniai gėrimai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugos
BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugosSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Vidi, svečių namai
Vidi, svečių namaiPoilsis prie Sasmaka ežero. Vietos šventėms ir sporto renginių ir stovyklų organizavimas. Pokylių salė ir pirtis.
Aiva plus, statybos ir remonto darbai
Aiva plus, statybos ir remonto darbaiAiva plus. Statybos ir remonto darbai, fasadų apšiltinimas. Lauko ir vidaus darbai. Prekyba statybinėmis medžiagomis.
Otafs, stikliniai darbai
Otafs, stikliniai darbaiOtafs. Galimybė užsakyti tokią mokyklinę lentą, kuri reikalinga konkrečiai klasės patalpai (pagal išmatavimus ir dizainą). Kėdės pianistams. Rankų darbas.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāLaidotuvių paslaugos Rygoje, laidotuvės Latvijoje, kremavimas ir kremavimas. Repatriacijos paslaugų organizavimas. Morgos ir katafalkos paslaugos.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Jolanta, viešbutis
Jolanta, viešbutisPoilsio centras "Jolanta" Aluksnėje siūlo komfortiškus ir patogius viešbučio numerius Aluksne svečiams. Sauna, basienas, banketų salė. Draugiškos kainos.
Gungas, svečių namai
Gungas, svečių namaiGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Visi banneri