Marmara Hotel

  • Novorossiyskaya Str.26-2, St Petersburg
Aprašymai
Marmara Hotel is located in a quiet area by St. Petersburg, directly beside a pretty park. It offers a complimentary breakfast, free Wi-Fi internet access and wellness facilities. Start the day with a tasty complimentary breakfast.
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 5499
    Parodytas paieškos rezultatuose : 37302
    Polar Shock Therapy, SIA
    Polar Shock Therapy, SIASu Polar Shock Therapy ledinėmis voniomis gali mėgautis šalto maudymosi privalumais savo kieme ar buto terasoje – bet kuriuo tau patogiu metu. Jos lengvai įrengiamos, greitai pripildomos vandeniu ir lengvai prižiūrimos.
    Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikums
    Daugavpils Tehnoloģiju un tūrisma tehnikumsDaugpilio technologijų ir turizmo technikumas visiems susidomėjusiems siūlo platų profesinio mokymo programų spektrą. Pas mus galite įgyti profesinį išsilavinimą tiek po pagrindinės mokyklos, tiek po vidurinės mokyklos.
    Otto Home, baldų ir dekoro salonas
    Otto Home, baldų ir dekoro salonasSIA Otto & Leo naudoja modernią įrangą. Baldus galima užsakyti skirtingų spalvų, dydžių ir audinių. Siūlome individualią baldų, parketo ir durų gamybą.
    Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusų nuoma
    Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusų nuomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
    Ziedugravas, poilsio bazė
    Ziedugravas, poilsio bazėLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
    Nomadic Homes glempings Tipi village, glamping
    Nomadic Homes glempings Tipi village, glampingTIPI VILLAGE - unikali poilsio vieta su plačia teritorija, kurioje galėsite atrasti naujų jausmų nakvodami mūsų „Tipi“ palapinėse, susilieti su gamta, mėgautis tyla ir ramybe toli nuo miesto, pamatyti elnių ir stirnų bandas, paplaukioti šalia esančiuose vandenyse , leistis į žygius miško takais, šaudyti iš lanko, mėgautis natūraliu kraštovaizdžio grožiu ir patirti nepamirštamų kaimo nuotykių.
    BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugos
    BKB Birojs, SIA, buhalterinės paslaugosSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
    Atlas Motors, autosalonas - autoservisas
    Atlas Motors, autosalonas - autoservisasAtlas Motors. Autoservisas. Padangų servisas. Nepriklausomi amerikietiškų automobilių specialistai.
    Vilar Hotel, viešbutis
    Vilar Hotel, viešbutis„Vilar Hotel SPA“ yra Aizkrauklėje, už 90 km nuo Rygos. Čia galite pamiršti miesto šurmulį, tikrai atsipalaiduoti ir pailsėti su savo mylimais draugais ir šeima. Viešbutyje „Vilar“ yra jaukūs kambariai, vieta, SPA centras, treniruoklių salė ir teniso kortai.
    Virškalni, ZS, gerinimo darbai, apželdinimas
    Virškalni, ZS, gerinimo darbai, apželdinimasZ / s Virškalni pagrindinė veikla - aplinkos tvarkymo projektų rengimas ir sodų apželdinimas. Be to, didmeninė ir mažmeninė prekyba pačių išaugintais rožių sodinukais ir daugeliu kitų augalų.
    Visi banneri
    turaidas_muzejrezervats.jpgPoilsis prie jūrosIzglītības ceļvedisBaneru reklāma