Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Blāzma-Balt, SIA, tirgotava

Lidoņu iela 2, Rīga, Latvija
(+371) 67461155
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiKuras

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5749
Parodytas paieškos rezultatuose : 33832
Žiūrėti kataloge : Kuras


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Lidums SIA, medžio apdirbimas
Lidums SIA, medžio apdirbimasPerdirbame kaip apvalią medieną, taip ir pirktą medieną. Daugiausiai naudojime vietos pušį.
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
LaPizza, SIA, picerija - kavinė
LaPizza, SIA, picerija - kavinėItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Jette, taikomoji dailė
Jette, taikomoji dailėAmatniecības uzņēmums Jette. Tradicijų išsaugojimas ir dekoratyvinio siuvinėjimo darbai. Siuvinėjimo meno darbai iš odos.
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranas
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranasAZERBAIDŽANO restorane Jūsų laukia skanus maistas, romantiška Rytų atmosfera ir, žinoma, puikūs azerbaidžanietiški ritmai. Siūlome daugiau nei 120 puikių azerbaidžanietiško skonio patiekalų, bei stalo serviravimą pagal Jūsų pageidavimus ir šventę!
ESELO, centrinis sandėlis
ESELO, centrinis sandėlisSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Annas, iškilmių namai
Annas, iškilmių namaiAnnas. Iš natūralių medžiagų sukurtas malonus interjeras suteiks Jums galimybę praleisti laiką jaukioje atmosferoje naujame pastate iš rąstų su terasa ir pasikaitinti garo pirtyje, kuri kurenama malkomis.
Zemeņu krastiņi, kaimo namas
Zemeņu krastiņi, kaimo namasZemeņu Krastiņi. Sodyba ant Ilza-Geranimova ežero kranto. Nakvynė, pirtis, baseinas, žvejyba, inventoriaus nuoma.
Ekostandarts tehnoloģijas, SIA
Ekostandarts tehnoloģijas, SIAEkoStandarts Technologijos - nuotekų valymo įrenginių gamybinė įmonė jau nuo 2001 metų, kuri savo veiklos metu sėkmingai realizavo daugiau kaip 250 projektų.
Visi banneri