Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Sonte

Bruņinieku iela 45, Rīga, Latvija
(+371) 67299751
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiPrekės vaikams

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 4987
Parodytas paieškos rezultatuose : 18176
Žiūrėti kataloge : Prekės vaikams


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Ziepju virtuve
Ziepju virtuveMes siūlome: muilo mases, šampūno pagrindus, dušo želę ir plaukų balzamą, dažus, perlamutrą (žėrutį), blizgučius (blizgesį), maisto skonius, eterinius aliejus, kvapiąsias medžiagas, bazinius aliejus ir sviestus, muilo formas, muilo gamybos ir pakavimo įrankius.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAMontuojame plėveles gamybinėse, gamybinėse patalpose, biuruose, parduotuvėse, viešbučiuose, darželiuose, mokyklose ir kitose valstybinėse įstaigose, privačiuose namuose ir butuose, visur yra stiklas ir stiklo gaminiai.
SAKA - S, baldai
SAKA - S, baldaiBaldų gamyba, projektavimas ir pastatymas pagal individualius užsakymus. Praktiški, patvarūs, paprasti ir madingi, ekskliuzyviniai, ekologiški baldai.
Megadžouls, SIA
Megadžouls, SIAPieredzējusi takelāžas speciālisti ar 20 gadu darba stāžu piedāvā uzņēmumiem un privātpersonām savas profesionālās zināšanas un pieredzi visdažādāko pārvietošanas darbu veikšanai. Strādājam ar atbildību un lielu uzmanību pievēršam drošībai.
Ārijas stādaudzētava, medelynas
Ārijas stādaudzētava, medelynasĀrijas stādaudzētava ir izveidota uz Lēdurgas dendroparka bāzes, kas garantē piedāvāto dekoratīvo augu stādu sekmīgu ieaugšanos vietējos klimatiskajos apstākļos.
Jāņa Zābera memoriālais muzejs
Jāņa Zābera memoriālais muzejsJāņa Zābera muzejs izveidots 1973.gada vasarā, tūlīt pēc izcilā Latvijas operas tenora nāves. Dzimtajās mājās var apskatīt fotogrāfijas no viņa dzīves gājuma, afišas, operu tērpus.
Poligons DK, dažasvydis
Poligons DK, dažasvydisDK dažasvydžio poligonas, ypatingoje aplinkoje, buvusioje karinėje bazėje su papildomais statiniais.
Veido sevi, studijo
Veido sevi, studijoTikšanās vieta kustību un mūzikas mīļotājiem. Vieta, kur piepildīt senu vai jaunu sapni. Studija Tev, Taviem draugiem un ģimenei.
Lidums SIA, medžio apdirbimas
Lidums SIA, medžio apdirbimasPerdirbame kaip apvalią medieną, taip ir pirktą medieną. Daugiausiai naudojime vietos pušį.
Visi banneri