Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Latvijas Datoru centrs

Krišjāņa Barona iela 23, Rīga, Latvija, LV-1011
(+371) 67285512
(+371) 67821474
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiOfiso įranga ir reikmenysPrograminė įrangaFotografavimo ir filmavimo technika, aksesuarai

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 6816
Parodytas paieškos rezultatuose : 80098
Žiūrėti kataloge : Ofiso įranga ir reikmenys


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Tavs Draugs, zoo salonas
Tavs Draugs, zoo salonas Uzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Anemones, glamping
Anemones, glampingGlamping Anemones yra nauja poilsio vieta Pliencieme 900m nuo jūros. Glamping yra pušimis apaugusioje, žalioje, žydinčioje vietoje. Netoliese: pasivaikščiojimo takai su mėlynėmis, bruknėmis ir grybais. Glampinge įrengta virtuvės zona, kurioje rasite šaldytuvą, indus, indukcinę viryklę, mikrobangų krosnelę, kavos aparatą. Kabinoje yra dušas, tualetas, oro šilumos siurblys (temperatūra gali būti vėsinama arba šildoma), granulinis židinys.
Copes, svečių namai
Copes, svečių namaiSvečių namai Copes. Jaukūs kambariai, pobūvių salė, sauna. Poilsis ant vandens, žvejyba. 58km nuo Rygos.
Gungas, svečių namai
Gungas, svečių namaiGungas -  etnogrāfiskais viesu nams svinībām, atpūtai un semināriem.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Gaišos toņos, laidojimo paslaugos
Gaišos toņos, laidojimo paslaugosLaidojimo paslaugų kompleksas, dokumentų sutvarkymas ir visi reikalingi reikmenys laidotuvėms, morgo paslaugos visą parą, agento iškvietimas į namus.
Griva Group, būvmateriāli
Griva Group, būvmateriāliStatybinė chemija, hidroizoliacijos, sandarinimo medžiagos, klijai, epoksidinės, betono remonto medžiagos, PVC membranos.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco technology – jau 10 metų savo pramonėje veikianti įmonė. Dirbame su sertifikuota įranga ir medžiagomis. Bendradarbiaujame su didžiausiais gamintojais, kurie jau daugelį metų yra išbandyti ir pasitvirtino Latvijos rinkoje. Rasime geriausią sprendimą tiek mažam privačiam namui, tiek dideliam projektui.
Visi banneri