Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama
Thread solutions, SIA

Thread solutions, SIA

Dēļu iela 4b, Rīga, Latvija, LV-1004
(+371) 67625031
(+371) 67892758
Pirmadienis08:30 - 17:00
Antradienis08:30 - 17:00
Trečiadienis08:30 - 17:00
Ketvirtadienis08:30 - 17:00
Penktadienis08:30 - 17:00
Šeštadienis -
Sekmadienis -
Juridinis pavadinimas : Thread solutions, SIA
Registracijos numeris : 40003283720
Juridinis adresas : Rīga, Dēļu iela 4, LV-1004
 
VisiPasiūlymaiGalerijaŽemėlapis
Aprašymai
Siūlome aukščiausios kokybės COATS siuvimo siūlus rūbams, krepšiams, batams, baldams, sporto inventoriui, palapinėms, tentams, jachtoms, filtrams, techniniam siuvimui, maišelių siuvimui, audimui. Siūlome siūlus aukštai temperatūrai.
Galerija
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiDidmeninė prekyba audiniais DetaliauGalanterijos prekės    Siūlai Detaliau      Techninės gijos Detaliau      Siūlai siuvinėjimui Detaliau      Baldų siūlai       Siūlai siuvimui Detaliau      Siūlai krepšiams Detaliau      Avalynės siūlai       Adatos siuvimui, mezgimui ir taisymui    Siuvimo ir rankdarbių aksesuarai Detaliau   Siuvėjo aksesuarai DetaliauŽaibolaidžiai Detaliau   Suknelių užtrauktukai    Darbo drabužių užtrauktukai    Užtrauktukai tentams ir palapinėms Detaliau   Sportinės aprangos užtrauktukai Detaliau   Užtrauktukų dirželiai Sagos    Mygtukai drabužiams Tekstilės etiketės    Juostelės ir diržai       Atspindinčios juostos Detaliau      Skrybėlaitės DetaliauKablių ir kilpų tvirtinimo detalės uždarymui    Tekstilės etiketės Pagrindai, vandenyje ir karštyje tirpios plėvelės Darbinių drabužių ir krepšių sagtys Elastinės drabužių juostos Detaliau   Guminiai drabužiai su logotipu Virvelės drabužiams
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 35392
Parodytas paieškos rezultatuose : 209403


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Latrex laivas
Latrex laivasIzbaudiet neaizmirstamu laiku uz ūdens. Latvijā ražotas stiklplasta airu laivas un motorlaivas.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Mežābeles, laisvalaikio namai
Mežābeles, laisvalaikio namaiAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTechnika Poilsiui ir Darbui, tai geriausių produkcijos gamintojų pasaulis, kokybiškas aptarnavimas, servisas ir žemos kainos!
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, meno galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, meno galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
RIKON AC, Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriai
RIKON AC, Šilumos siurbliai ir oro kondicionieriaiĮmonė RIKON. Panasonic. Šilto oro pūtėjų ir kondicionierių pristatymas, montavimas, garantijos ir aptarnavimas po garantijos pabaigos. Didmeninė prekyba.
Pa Laimes Taku, pensionas
Pa Laimes Taku, pensionasPiedāvājam pie mums dzīvot staigājošiem pensionāriem, kas paši tiek galā ar sevi, dzīvošana vienvietīgās istabiņās ēkas pirmajā un otrajā stāvā, otrajā stāva ir arī dažas istabiņas ar dušu un tualeti iekšā, šīs istabiņas ir dārgākas - 270 eiro mēnesī, parastās istabiņas - 250 eiro
Višķezers, poilsiavietės
Višķezers, poilsiavietėsPoilsio vieta "Viškezers" įsikurusi piliakalnyje, kuriame bazė ir Višku ežeras su jo nuostabia pakrante! Svečiams galima pasiplaukioti laivu,katamaranu ar vandens dviračiu. Vietos palapinėms, jauki nakvynė, pirtis su banketine sale (25 žmonėms), žvejyba
Dvina, svečių namai
Dvina, svečių namaiNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Visi banneri