Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Inguna Bakanauska, prisiekusioji notarė

Lielā iela 4, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201
(+371) 27079390
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiNotarai
Žemėlapis

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 13083
Parodytas paieškos rezultatuose : 136041
Žiūrėti kataloge : Notarai


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Villa Dole, svečių namai
Villa Dole, svečių namaiPoilsis ant Daugavas kranto Doles saloje. Jaukūs kambariai nakvynei, patalpos pokylimas ir renginiams,pirtis.
Paradīzes graudi, gėlės Jūrmala
Paradīzes graudi, gėlės JūrmalaParadīzes graudi, gėlės Jūrmala
Skrundas muiža, viešbutis
Skrundas muiža, viešbutisSkrundas muižas viesnīcas apartamentos ērti jutīsies kā pieaugušie, tā arī bērni, tā būs piemērota gan īsai vizītei, gan arī ilgstošai dzīvošanai. Augstie komforta standarti un mājīgā gaisotne ļaus Jums izbaudīt lielisku atpūtu.
Boats SB, SIA
Boats SB, SIABoats SB gamina gaminius iš stiklo. Lauko baseinų, valčių, kanojų ir gelbėjimo plaustų gamyba, modelių ir formų gamyba betono liejiniams.
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala
Svaigu zivju un Sushi veikals, Sushifish.lv Jūrmala Šviežios ir rūkytos žuvys ir žuvų produktai, jūros gėrybės, delikatesai. Sušių virtuvė iš pačių šviežiausių produktų. Nemokamas sušių ir žuvų pristatymas Jūrmaloje (Lielupė, Bulduri, Majuori, Dubulti, Jaundubulti, Pumpuri, Melluži, Asari, Vaivari, Kauguri, Sluoka, Kemeri) ir Jūrmalos apylinkėse (Bigaunciems, Lapmežciems, Ragaciems, Priežciems, Pinki).
Bea aizkaru centrs, salonas
Bea aizkaru centrs, salonasUžuolaidų salonas Bea. Audiniai, užuolaidos ir staltiesės, karnizai, roletai, vertikalios, horizontalios žaliuzės, aksesuarai ir reikmenys siuvimui.
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimas
Stādu placis Lielvārde, gerinimo darbai, apželdinimasSietiņš GO. Kraštovaizdžio projektavimas, sodinimas, apželdinimas.
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiem
ZOONA , teritorijas kontroles sistēmas dzīvniekiemZOONA, Prekyba radio sistemomis naminiams gyvūnams. Parneriai ir ASV kompanija PetSafe. PetSafe gamybos ir prekybos radio bei elektriniais prietaisais, kad pagerinti žmonių ir naminių gyvūnų santykius, lyderis.
Prezentreklāma, SIA
Prezentreklāma, SIAPrezentreklāma. Dāvanas un suvenīri. Biznesa dāvanas, aksesuāri. Poligrāfija. Vairumtirdzniecība. Interneta veikals.
Visi banneri