Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

Ziemeļu Ministru padomes reģionālais informācijas punkts Kuldīgā

Dzirnavu iela 11, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301
(+371) 63322544
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiMokymo ir ugdymo centrai, Įvairios mokyklos

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 5965
Parodytas paieškos rezultatuose : 24555
Žiūrėti kataloge : Mokymo ir ugdymo centrai, Įvairios mokyklos


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Juku dzirnavas, poilsio kompleksas
Juku dzirnavas, poilsio kompleksasJuku Dzirnavas – tai gražus 85 hektarų plotas ramios gamtos su įvairiomis pramogomis ir gausiu nakvynės pasirinkimu poroms, šeimoms ir grupėms.
Nabīte, kempingai
Nabīte, kempingaiVaizdinga vieta, ant Lielā Naba ežero kranto, svečių namai, pirtis, 28 stovyklavietės. Vandens dviračių ir valčių nuoma, sporto ir vaikų žaidimų aikštelės. Lauko kavinė ir estrada..
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASĮmonė AKVEDUKTS yra viena stabiliausių ir patikimiausių šilumos, vandens tiekimo ir sodo prekių didmenininkų Baltijos šalyse. Mūsų įmonė siūlo modernius produktus, atitinkančius aukštus standartus ir techninius reikalavimus vandens tiekimui, šildymui ir drėkinimui Latvijos, Lietuvos ir Estijos teritorijoje.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Sveba-Dahlen, OÜ
Sveba-Dahlen, OÜSVEBA DAHLEN BALTIC - kepyklų, konditerijų ir picerijų įranga. Lentynos, rotacijos, picų krosnys, pramoninės krosnys, tunelinės, rauginimo krosnys
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaSiuvimo cechas ZARUMI. Siuvimas, siuvinėjimas, taisymas. Logotipų ir vėliavų siuvinėjimai. Darbo drabužiai, prijuostės.
Rucavas tradīciju nams Zvanītāji
Rucavas tradīciju nams ZvanītājiMāja iekārtota kā muzejs ar 19. gs. vidum raksturīgu iedzīvi – stellēm, saimes galdu, gultām, skapi, šūpuli, dažādiem saimniecībā izmantotiem priekšmetiem un rīkiem, tāpat Rucavai raksturīgo tautastērpu, cimdiem, zeķēm.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIAGaminame:
- unikalios medinės dekoratyvinės sienų plokštės,
- fasado apdailos plokštės iš faneros, kuri yra idealus sprendimas pastatų ir patalpų apdailai.
Mītava, pramoginis laivas
Mītava, pramoginis laivasPiedāvājam atpūtas braucienus pa Driksu un Lielupi ar atpūtas kuģi "Mītava". Pēc individuāli pieteiktām rezervācijām, iespējams kuģīti noīrēt uz neierobežotu laiku, par samaksu vienojoties atsevišķi.
Visi banneri