Ieškoti žemėlapyjeIeškotiKatalogasMano duomenysReklama

ZOO, veikals

Plūdoņa iela 11, Bauska, Bauskas novads, Latvija, LV-3901
(+371) 63927066
 
VisiPasiūlymai
PasiūlymaiProduktai, paslaugos, raktiniai žodžiaiZoologijos sodo prekės, naminių gyvūnėlių parduotuvės

Statistika:
Pilnai peržūrėta : 9350
Parodytas paieškos rezultatuose : 40985
Žiūrėti kataloge : Zoologijos sodo prekės, naminių gyvūnėlių parduotuvės


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" yra palyginti naujas medelynas, šeimos verslas, Ogre rajono Birzgales seniūnijoje. Mes specializuojamės vasarinių gėlių sodinukuose ir žiemai atsparių augalų sodinukuose. Taip pat siūlome daržovių sodinukus: pomidorų, agurkų, moliūgų, arbūzų, melionų ir kitų sodinukų.
Hotel Tigra, viešbutis
Hotel Tigra, viešbutisViešbutis Hotel Tigra jūsų lauks ant Cesis ribos, kad Jums pasiūlytų pailsėti po darbo dienos. Specialiu metu galėsite mėgautis poilsio centru, kuriame yra pirtis, pokylių salė.
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranas
Azerbaidžāna, poilsio centras ir restoranasAZERBAIDŽANO restorane Jūsų laukia skanus maistas, romantiška Rytų atmosfera ir, žinoma, puikūs azerbaidžanietiški ritmai. Siūlome daugiau nei 120 puikių azerbaidžanietiško skonio patiekalų, bei stalo serviravimą pagal Jūsų pageidavimus ir šventę!
Puduri, poilsio kompleksas
Puduri, poilsio kompleksasPatalpos banketams, vestuvėms, konferencijoms ir kitoms šventėms. Pirtis. Jaukūs nameliai nakvynei. Vieta sportinių renginių organizavimui.
VI&P, metalo apdirbimas
VI&P, metalo apdirbimasMes siūlome miltelinio dažymo paslaugas. Padengimas nuo mažų varžtų iki didelių detalių, individualių namų, dizaino projektai.
Eco Dowel, SIA
Eco Dowel, SIAPagrindinės įmonės veiklos kryptys – nuotekų biologinio valymo įrenginių projektavimas, tiekimas ir montavimas, medinių pavėsinių ir sodo namelių tiekimas ir įrengimas, inžinerinių komunikacijų statyba.
Nordmen, parduotuvė
Nordmen, parduotuvėKlasikiniai, elagantiški verslo kostiumai - žmonėms,kurie nori jaustis patogiai. Vyras su kostiumu iš "Nordmen" jausis užtikrintai, o jo drabužis bus nepriekaištingas.
Kalēji, laisvalaikio namai
Kalēji, laisvalaikio namaiSvečių namai, pirtis, kempingas Mazirbe. Jūra ir paplūdimys be grūsčių. Nuostabus poilsis gamtoje.
Telpaugi.lv
Telpaugi.lvAugi, puķu podi birojam, mājām, terasēm un pasākumiem!       Parūpēsimies arī par augu kopšanu!
Beach Hotel Liepāja, viešbutis
Beach Hotel Liepāja, viešbutisKviečiame jus apsilankyti Beach Hotel Liepaja! Dviejuose aukštuose yra 23 ryškaus stiliaus kambariai! Mes esame vėjo atstumu nuo jūros, vėjas du kartus papūtė - ir jūs Rožu aikštėje!
Visi banneri