Aprašymai

Esat laipni gaidīti nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt Francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
''Gatavošana -tā ir māksla.''
Šefpavārs Žan-Marks Bordenave pilnībā atbalsta šādu skatījumu uz savu darbu. Tāpēc restorāna apmeklējums Jums ilgi paliks atmiņā.
Jean-Marc ir dzimis Francijas dienvidos- Midi-Pyrénées reģionā. Pavāra izglītību ieguvis Tulūzā un tur arī sācis savas pavāra gaitas. Ar laiku Jean-Marc ir kļuvis par meistaru klasiskajā franču virtuvē.
Galvenā prioritāte un franču virtuves īpatnība ir liela mērču dažādība. Tās padara katru ēdienu neatkārtojamu un ļauj pavāram demonstrēt savu pavār mākslu un individualitāti. Bria Savaren rakstīja - var iemācīties cept un vārīt, bet pagatavot mērci-nē.Tās pagatavošanai ir vajadzīgs talants un ar talantu ir jāpiedzimst.
Jean-Marc ar patiesu baudu gatavo dažādas mērces un savu iecienīto Foie gras ("treknās aknās"). Satriecoš ēdiens, kurš neatstās vienaldzīgu nevienu apmeklētāju.

Galerija
Video
  • video
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 34954
    Parodytas paieškos rezultatuose : 516288
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvSiūlome greitą ir kokybišką kasečių pildymo paslaugą ir platų naujų kasečių asortimentą visiems populiariausiems spausdintuvų gamintojams su pristatymu visoje Latvijoje už prieinamas kainas. Susisiekite su mumis šiandien, kad sužinotumėte daugiau!
    Viola Stils, salonas
    Viola Stils, salonas"Viola-Stils" yra viena didžiausių inovatyvių besiūlių megztinių gamintojų Baltijos regione, įsikūrusi Latvijoje. Įmonė didžiuojasi daugiau nei trisdešimties metų patirtimi gaminant megztinius, naudodama aukštos kokybės itališkus siūlus, įskaitant kašmyrą, šilką ir smulkią merino vilną.
    Mīļmājiņa, poilsio namai
    Mīļmājiņa, poilsio namaiSweetesthome sukurtas tam, kad žavėtumėtės kaimo žavesiu, būdami arti miesto. Tai vieta, kur galite pailsėti toli nuo namų, bet jaustis kaip namie, patogiai praleisti savaitgalius ir šventes, bei turėti galimybę atgauti energiją, rasti naujų idėjų, troškimų ir jėgų būti, veikti ir kurti.
    Pils, svečių namai ir kavinė
    Pils, svečių namai ir kavinėSkanus maistas už priimtiną kainą, banketai ir šventiniai stalai, tikra latviška pirtis.
    Ungurmuiža, svečių namai
    Ungurmuiža, svečių namaiUngurmuiža – tai darnus XVIII amžiaus medinių pastatų ansamblis, apsuptas milžiniškų ąžuolų, užimantis svarbią vietą tarp Latvijos kultūros paminklų paveldo. Jį 1732 m. pastatė baronas fon Kampenhauzenas kaip savo šeimos namus, o šiandien Latvijoje nėra išlikę panašių barokinių medinių pastatų, kurių interjerai taip gausiai dekoruoti freskomis. Tinka šiuolaikiniams patogumui, bus sukurta Jūsų laisvalaikiui, šventėms, seminarams. Pasimėgauti ypatinga dvaro atmosfera galėsite pasivaikščiodami po parką po milžiniškais ąžuolais ar gerdami arbatą nuostabiame arbatos paviljone.
    Dubultmuiža, svečių namai
    Dubultmuiža, svečių namaiSvečių namai Dubultmuiža siūlo: pokylių salę (40 asm.), pirtį, baseiną, kubilą, 8 kambarius nakvynei. Mes įsikūręs Rygos teritorijoje.
    Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biuras
    Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biurasPagrindinė įmonės veiklos kryptis yra automobilių apklijavimas . Mes dirbame su 3M ir MACTAC klijuojama plėvele ir pagalbinėmis medžiagomis. Kiekvienai transporto priemonei rasime tinkamos kokybės klijavimo plėvelę.
    Kameja, užuolaidų salonas
    Kameja, užuolaidų salonasUžuolaidų salonas Kamėja. Užuolaidos, modeliavimas ir siuvimas. Stropai užuolaidoms. Audiniai, siuvimo reikmenys. Namų tekstilė. Prekyba. Drabužių modeliavimas ir siuvimas. Žaliuzės.
    Leibuk, IK
    Leibuk, IKVisų rūšių verslo apskaitos paslaugos Konsultacijos pradedant verslą, pasirenkant tinkamiausią verslo formą, pasirenkant mokesčių režimą. „Leibuk“ teikia visapusiškas paslaugas, pradedant verslo plano rengimu, įmonės formavimu, apskaitos tvarkymu ir ekonomine analize įmonėms.
    Deicija, SIA
    Deicija, SIAMūsu uzņēmuma galvenais darbības virziens ir labiekārtošanas un apzaļumošanas visa pakalpojumu sniegšana, kas sevī ietver gan projektu izstrādi, gan to realizāciju dzīvē, gan arī realizētā projekta kopšanu un uzturēšanu.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma