Papes Čakstes, svečių namai

Aprašymai

Poilsio stovykla arba svečių namuose " Pape Čakstes " į Latvijos Respublikos Liepojos rajone , Rucavas apskritis, kaimas Pape. 

Turizmo centras , įsikūręs vienoje iš gražiausių vietų Latvijoje ornitologų atsarginių abipus ežero pusėje (300m.) ir Baltijos jūros (250m.)

Nakvynė 2 , 3 ir 4 - lovų kambariai € 30-60 ir maistas pagal meniu. Jūsų pasirinkimas - 10 kambariai: 5 iš jų su visais patogumais , dar 5 -visuma. Nuolaidos būna virš 3 naktų nuo 5 iki 20 %.

Rezervuoti vietas iš anksto - 30 - 100% avanso . Iš anksto galima užsakyti tik išankstinis mokėjimas bus.

 Sąskaitos DnB NORD Latvija Liepoja filialas LV48RIKO0002013011917

Siekiant sumažinti paieškos laiką turistinę bazę ,administracija siūlo savo paslaugas . Poilsiautojai pirmiau , nurodant aplankyti , ateiti bet transporto Palanga, Lietuva , ir Liepojoje , Latvijos ir skambučių į telefono apačioje :

+370.657 90.213 ( direktorius ) .

+370.672 96.396

+371 26402386

Per 30-40 minučių po to, kai jūs atvykstate automobilį.

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 177534
    Parodytas paieškos rezultatuose : 1385074
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvSiūlome greitą ir kokybišką kasečių pildymo paslaugą ir platų naujų kasečių asortimentą visiems populiariausiems spausdintuvų gamintojams su pristatymu visoje Latvijoje už prieinamas kainas. Susisiekite su mumis šiandien, kad sužinotumėte daugiau!
    Viola Stils, salonas
    Viola Stils, salonas"Viola-Stils" yra viena didžiausių inovatyvių besiūlių megztinių gamintojų Baltijos regione, įsikūrusi Latvijoje. Įmonė didžiuojasi daugiau nei trisdešimties metų patirtimi gaminant megztinius, naudodama aukštos kokybės itališkus siūlus, įskaitant kašmyrą, šilką ir smulkią merino vilną.
    Mīļmājiņa, poilsio namai
    Mīļmājiņa, poilsio namaiSweetesthome sukurtas tam, kad žavėtumėtės kaimo žavesiu, būdami arti miesto. Tai vieta, kur galite pailsėti toli nuo namų, bet jaustis kaip namie, patogiai praleisti savaitgalius ir šventes, bei turėti galimybę atgauti energiją, rasti naujų idėjų, troškimų ir jėgų būti, veikti ir kurti.
    Vārnu galdniecība
    Vārnu galdniecība Vārnu galdniecība. Baldai, virtuvės, viešbučių, miegamojo kambarių. Įmontuojamos spintos. Slenkančios sistemos.
    Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
    Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsGlobos namai - alternatyvios jaunimo su ribotomis galimybėmis priežiūros centras.
    Deko Alianse, gėlių salonas
    Deko Alianse, gėlių salonasSIA "DEKO ALIANSE" Elizabetes 14, Ryga 14, vasario mėn. Dirbame iki 20:00 val. Siūlome gėlių pristatymą - 67282841www.dekoziedi.lv
    Pierīgas pirtis, pirtis
    Pierīgas pirtis, pirtisPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
    Ainažu Jūrskolas muzejs
    Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
    Rojas rodes, laisvalaikio namai
    Rojas rodes, laisvalaikio namaiRojas Rodes ir savrupa brīvdienu māja ar visām ērtībām un atsevišķu slēdzamu ieeju netaļu no jūras.
    Muižnieki, kempingai
    Muižnieki, kempingaiMuižnieki, kempingas prie Usmas ežero. Svečių namai, pirtis, vietos palapinėms. Poilsis gamtoje, žvejyba, valčių ir katerių nuoma.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma