Urakši, kaimo namas

Aprašymai

Burvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
"Pirts mājas" pirmajā stāvā ir kamīnzāle, labiekārtota virtuve, ģērbtuve ar dušu, pirts un WC. Otrajā stāvā ir 3 istabiņas ar gultām (7 gultas vietas) un 5 papildus guļvietas uz dīvāna un matračiem.
"Pirts mājas" cenas :

- līdz 2 personām 120 EUR par nakti, katra nākošā persona +30 EUR;
- papildvieta uz dīvāna 20 EUR no personas par nakti;
- papildvieta uz matrača 10 EUR no personas par nakti;
- bērniem līdz 6 g. bez maksas, ja neaizņem atsevišķu vietu;
- bērniem no 7 g. līdz 15 g. 10 EUR par nakti.

No trešās nakts atlaides.

Mājas īre uz nedēļu 560 EUR līdz 4 personām, 595 EUR virs 4 personām.

Pasākumiem :
- pirmais stāvs (ieskaitot pirti) 180 EUR;
- nakšņošana 20 EUR no personas
Tikai pirts izmantošana: 80 EUR līdz 3 stundām, katra nākamā stunda 10 EUR

“Kaķu mājas” cenas :
- 1 nakts 90 EUR, katra nākošā 80 EUR (līdz 4 personām);
- mājas īre uz nedēļu 490 EUR
- papildvieta uz dīvāna 15 EUR no personas.

Par suņiem 10 EUR
Par papildus viesiem var tikt prasīta papildus samaksa

Ierašanās laiks no plkst. 17:00, izbraukšanas laiks līdz plkst. 12.00 (ja ir iespējams, var vienoties par citu iebraukšanas un  izbraukšanas laiku).

Laivu noma : 5 EUR/st. , 10 EUR/diennakts
SUP dēļu noma : 5 EUR/st., 20 EUR dienā
Velosipēdu noma (komplektā ar velo ķiverēm) :
Pieaugušajiem: 5 EUR/st. , 10 EUR/dienā

Bērniem : 2 EUR/st., 5 EUR /dienā

Galerija
Produktai, paslaugos, raktiniai žodžiai
Žemėlapis
    Statistika:
    Pilnai peržūrėta : 98301
    Parodytas paieškos rezultatuose : 1183579
    Jūsu-mēbeles.lv, SIA
    Jūsu-mēbeles.lv, SIAParduotuvės svetainėje galite rasti baldus ir aksesuarus iš geriausių Skandinavijos, Vokietijos, Italijos, Lenkijos ir kitų gamintojų. Visi gaminiai prieš pristatant klientams yra kruopščiai tikrinami pagal gamintojo kokybės ir saugos standartus. Visi produktai yra sertifikuoti pagal Europos Sąjungos reglamentus.
    Kartridzuuzpilde.lv
    Kartridzuuzpilde.lvSiūlome greitą ir kokybišką kasečių pildymo paslaugą ir platų naujų kasečių asortimentą visiems populiariausiems spausdintuvų gamintojams su pristatymu visoje Latvijoje už prieinamas kainas. Susisiekite su mumis šiandien, kad sužinotumėte daugiau!
    Viola Stils, salonas
    Viola Stils, salonas"Viola-Stils" yra viena didžiausių inovatyvių besiūlių megztinių gamintojų Baltijos regione, įsikūrusi Latvijoje. Įmonė didžiuojasi daugiau nei trisdešimties metų patirtimi gaminant megztinius, naudodama aukštos kokybės itališkus siūlus, įskaitant kašmyrą, šilką ir smulkią merino vilną.
    Mīļmājiņa, poilsio namai
    Mīļmājiņa, poilsio namaiSweetesthome sukurtas tam, kad žavėtumėtės kaimo žavesiu, būdami arti miesto. Tai vieta, kur galite pailsėti toli nuo namų, bet jaustis kaip namie, patogiai praleisti savaitgalius ir šventes, bei turėti galimybę atgauti energiją, rasti naujų idėjų, troškimų ir jėgų būti, veikti ir kurti.
    Zelts.lv, juvelyrinių dirbinių salonas
    Zelts.lv, juvelyrinių dirbinių salonasAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
    Radošuma attīstības centrs, SIA
    Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
    Apartamenti Dundaga XXL, apartamentai
    Apartamenti Dundaga XXL, apartamentai Poilsio namai su nuostabiu šiltu baseinu ir aromatinga malkomis kūrenamą pirtį. Esame įsikūrę Šiaurės Kuržemėje, Dundagoje, 150 km nuo Rygos, privačioje teritorijoje. Dundago pilis ir parkas nuo mūsų vos 800 m, iki jūros 22 km, iki Baložezero 5 km, kitapus gatvės yra Egzotinių gyvūnų parkas, šalia Liepniekvalkos urvai ir kt. c. gamtos vaizdai. Siūlome apartamentus su virtuvės zona. Yra sauna ir baseinas.
    Vaives, medžio apdirbimas
    Vaives, medžio apdirbimasKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
    Vegetarian foods, maisto produktai
    Vegetarian foods, maisto produktaiVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
    Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
    Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaralystę sudaro miniatiūrinis rūmų namų kiemas, lėlių galerija ir drabužių spinta. Tai labai populiarus ir unikalus turistinis miesto objektas. Karališkasis drabužių spinta - persirengimo kambaryje galima rasti per 550 prabangių kostiumų, skirtų bet kokio dydžio moterims, vaikams ir vyrams. Lėlių galerija - daugiau nei 170 kūrinių.
    Visi banneri
    Rundāles dzirnavasIzglītības ceļvedisBaneru reklāma