(nozares, pakalpojumi)
Mega Star, šaldymo įranga
Mega Star, šaldymo įrangaSIA "MEGA STAR" yra specializuota Latvijos įmonė, kurios veikla orientuota į sudėtingų užduočių įgyvendinimą montuojant pramonines ir komercines šaldymo bei kondicionavimo sistemas.
ANVI AM, SIA, dirbtuvės
ANVI AM, SIA, dirbtuvėsANVI AM liaudies drabužių siuvimu užsiima nuo 1994 metų. Vaikų drabužiai iš lino, staltiesės, užuolaidos, pagalvės, supami krėslai, hamakai. Priimami individualūs užsakymai.
Mucenieki, kaimo namas
Mucenieki, kaimo namasSodyba Mucenieki įsikūrusi Abavsko krašte, ramioje pamiškėje. Didelis kiemas ir tvenkinys. Atskirame pastate pirtis su židiniu ir karaoke.
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biuras
Trīs pēdas, aplīmēšana, dizaino biurasPagrindinė įmonės veiklos kryptis yra automobilių apklijavimas . Mes dirbame su 3M ir MACTAC klijuojama plėvele ir pagalbinėmis medžiagomis. Kiekvienai transporto priemonei rasime tinkamos kokybės klijavimo plėvelę.
Lonas Latvija, SIA, parduotuvė
Lonas Latvija, SIA, parduotuvėLONAS - yra miegamojo baldų ir kitų kokybiškų miego atributų gamintojas. Daugelis „LONAS“ čiužinių gamybos procesas yra kruopščiai rankų darbo. Užsakytus ir pagamintus LONAS produktus pristatysime savo transportu, o mūsų kurjerių komanda atveš čiužinį prie jūsų lovos, tačiau LONAS lova bus pristatyta ir surinkta jūsų namuose nemokamai.
Imantas Tirgus, SIA
Imantas Tirgus, SIATirgus ir vieta, kur cilvēks var izmantot dabas dotās piecas maņas, un Imantas tirgus ir vieta, kur satiekas Latvijas reģionu garšas. Apvienojot šīs garšas kopā, tirgus sniedz iespēju izbaudīt neaizstājamu garšu un sajūtu devu.
Ezerkrasti, poilsio bazė
Ezerkrasti, poilsio bazėPoilsis netoli Raznos ežero. 2 nauji svečių namai. Patalpos šventėms ir poilsiui. Pokylių salės ir konferencijų salės. Jaukūs kambariai nakvynei. Pirtys, jacuzzi, baseinas, aktyvus poilsis.
Vidzemes logi, durys ir langai
Vidzemes logi, durys ir langaiSIA "Vidzemes logi" ražo energoefektīvus, augstas kvalitātes PVC logus un durvis par samērīgu cenu. Uzticams partneris celtniecībā un renovācijā.
Odzienas muiža, dvaras
Odzienas muiža, dvarasMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
ALAUŠYNĖ , svečių namai
ALAUŠYNĖ , svečių namai3-jų, 4-ių vietų numeriuose su sanmazgais, dušais. Alaušynėje veikia kavinės ABU filialas, kuriame visada galima skaniai pavalgyti ar užsakyti šventinį stalą progai.
Visi banneri
Poilsis prie jūrostode.webpIzglītības ceļvedis